2777
2789
عنوان

یکی دیگه عروسی میکنه ما 35 میلیون تو خرج میفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 100 پست
سوالی بود کامنتم! استفهام‌ انکاری! از نطر من به طرز خیلی زیادی کادوتون کم و زشته.. شمایی که برا مساف ...

ما عید اصلا نمیخواستیم سفر بریم 

حالا یهو اعلام کردن عروسی دارن و دیگه گفتم کلی هزینه لباس شد و هزینه سفر دیگه هست 

واقعا از 5 بیشتر برام سخت میشه 

شاید اگه ساکن شهر خودمون بودم و هزینه سفر نداشتم بیشتر کادو میدادم

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
ما عید اصلا نمیخواستیم سفر بریم  حالا یهو اعلام کردن عروسی دارن و دیگه گفتم کلی هزینه لباس شد ...

ادم همیشه برای راحت کردن خودش یه توجیهی میاره… شما ۱۵ گذاشتی بودجه سفر ، بعد پنج ملیون کادو‌ ‌همش؟! خداییش روت میشه؟! منم دیدم دور و‌اطرافم‌ادمایی که مثل شما اند. من اصلا روم نمیشه. یعنی نداشته باشم هم کم تفریحات و‌مخارج دیگه میذارم نه کم کادو 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادم همیشه برای راحت کردن خودش یه توجیهی میاره… شما ۱۵ گذاشتی بودجه سفر ، بعد پنج ملیون کادو‌ ‌همش؟! ...

سفر ما که دو روز نیست 3هفته طول میکشه 

15 تومن باید ته حسابمون باشه یا نه

😐

جابه برام چقد نظرات متفاوت تو نی نی سایت داریم

اگه نظرات بخونی اکثرا گفتن چرا اینقد زیاد کادو میدی😂

ولی شما میگی کادوتون کمه

البته نظر همه برام محترمه 

ولی دیگه من اینقد از دستم برمیاد 

درسته که عروسی برادر شوهرمه و احترامش واجب 

ولی خوب خودمون در اولویت هستیم باید پولی تو حسابمون  پولی باشه که بهمون بد نگذره 

پدرم با حقوق بازنشستگی زندگی میکنه  ما هم حدود 20 روز شهر خودمون هستیم که لیشهر خونه بابام میم ...

عزیزم شما عروسیتون محلی هست اینا تو شهر حساب میکنن که دو ساعت میری تالار

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
دارم میگم قبلا سکه تمام میدادن الان بخاطر شرایط پول میدن من در حد وسع خودم 5 میلیون میدم بقیشو برا ...

آره فک کنم بری اونجا ببینی کادو بقیه رو مجبور بشی بیشتر کنی کادو رو

آره فک کنم بری اونجا ببینی کادو بقیه رو مجبور بشی بیشتر کنی کادو رو

قبلا برامون پیش اومده گفتیم در حد وسع خودمون کادو بدیم وقت مراسم خجالت می‌کشیدیم و به ناچار ما هم بیشتر کادو می‌دادیم 

بعید نیست این بار هم اینجوری پیش بیاد و نظر شوهرم عوض بشه 

قبلا برامون پیش اومده گفتیم در حد وسع خودمون کادو بدیم وقت مراسم خجالت می‌کشیدیم و به ناچار ما هم بی ...

آره چون برا خودمون پیش اومده می‌دونم احتمالش هست

مجبوریم  عروسی برادر شوهر باید لباس مرتب بپوشیم  هیچکدوم لباس مجلسی نداشتیم چون از قبل ک ...

کرایه کن عزیزم ارزونتره

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز