2777
2789
عنوان

یکی دیگه عروسی میکنه ما 35 میلیون تو خرج میفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 100 پست

خب گرون خرید کردید گلم

البته هر کس با توجه به بودجه خودش خرید میکنه.

هزینه سفر ۱۵ میلیون خب خیلی زیاده.اگ تفریحی باشه نه ولی وقتی خونه مادرسوهرت میری چه خبره ۱۵ تومن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا ناله میکنی؟ کسی که نداره ۱۵میلیون برا لباس نمیده ۲۰میلیونم هدیه و عیدی

مجبوریم 

عروسی برادر شوهر باید لباس مرتب بپوشیم 

هیچکدوم لباس مجلسی نداشتیم چون از قبل کرونا مراسم عروسی نداشتیم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خب گرون خرید کردید گلم البته هر کس با توجه به بودجه خودش خرید میکنه. هزینه سفر ۱۵ میلیون خب خیلی ز ...

بستگی داره خب

بخوان با هواپیما برن همینقدر میشه

ولی با ماشین خودشون برن خیلی کمتر میشه درسته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خدایی چی خریدین

مامانم و من و خواهرم کت شلوار چون مختلط بود کفش داشتیم خداروشکر ، بابا و داداشمم شلوار کتان و پیرهن 😂 

انقدرم ماشالله خوب بودیم که مامان بزرگ دو طرف زنگ زدن گفتن برین اسپند دود کنین دخترا خیلی خوشگل شده بودن شیک و ساده و عالی بودین 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
حالا چرا ناله میکنی؟ کسی که نداره ۱۵میلیون برا لباس نمیده ۲۰میلیونم هدیه و عیدی

هدیه هم که گفتم 5 تومن 

بقیشم همش که عیدی نیست خرج رفت و برگشت و سوخت و هزار هزینه دیگه

چون سفرمون راه دوره 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز