samira_t مدیر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 عنوان کیا سالهای قبل دبیری قبول شدن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 30 پست ؟؟؟ 1401/12/10 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25361 دبیری چه رشته ای قبول شدید،وابنکه عمومی ها هم خوب زدید؟ ار عمومیام بالای ۴۰ اینا بود دقیق یادم نی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
gandomkhoushetalaie عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 2804 من تا الان هیچی نخوندم چون منابع و نمیدونم مثل من 😂😂😂شهرمون یکسال درمون یه نفر میخواد. معلوم نیست امسال بخوان یا ن .
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 ار عمومیام بالای ۴۰ اینا بود دقیق یادم نی چند ماه خوندید،از الان تا اردیبهشت یه سر بخونیم نتیجه میگیریم؟
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25361 مصاحبه سخته؟؟؟ دروس تخصصی سوالای تخصصی بپرسن بلد نباشیم جواب بدیم ردمون میکنن؟؟ ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعتماد ب نفس بالایی داشته باشی بعدا تو فرهنگیان قبول بشی اصلا مصاحبه ردت نمیکنن مگر تو گزینش مشکل داشته باشی •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
gandomkhoushetalaie عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 2804 ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعت ... خب سه برابر ظرفیت دعوت میکنن حتما چندتا رو رد میکنن . پارسال قبول شدم بجان پسرم نرفتم مصاحبه.
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعت ... شما دانشگاه فرهنگیان قبول شدید یا آزمون استخدامی
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 خب سه برابر ظرفیت دعوت میکنن حتما چندتا رو رد میکنن . پارسال قبول شدم بجان پسرم نرفتم مصاحبه. واه چرا نرفتی
gandomkhoushetalaie عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 2804 ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعت ... شما اعتمادبنفست ذاتیه ؟؟ یا تلقین کردی ب خودت ک تونستی مصاحبه رو با اعتمادبنفس بگذرونی ؟ من اعتمادبنفس لازم رو ندارم ب نظرت چیکار کنم؟
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25361 چند ماه خوندید،از الان تا اردیبهشت یه سر بخونیم نتیجه میگیریم؟ من از طریق کنکور قبول شدم ببین بستگی ب خودت دارع بشین بخون یا قبولی یا ن ولی ب نظرم تایم زیادی داری عید از دس ندع •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 من از طریق کنکور قبول شدم ببین بستگی ب خودت دارع بشین بخون یا قبولی یا ن ولی ب نظرم تا ... ممنونم خواهر جان.به امید خدا
gandomkhoushetalaie عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 2804 واه چرا نرفتی گفتم الان سوالای سخت میپرسن من دست و پامو گم میکنم ضایع میشم اخرش هم ردم میکنن .
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 شما اعتمادبنفست ذاتیه ؟؟ یا تلقین کردی ب خودت ک تونستی مصاحبه رو با اعتمادبنفس بگذرونی ؟ م ... چند ماه وچقدر خوندید تا قبول بشید آزمونو
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25361 شما اعتمادبنفست ذاتیه ؟؟ یا تلقین کردی ب خودت ک تونستی مصاحبه رو با اعتمادبنفس بگذرونی ؟ م ... ن بابا کلا آدم درون گراییم اعتماد ب نفسم معمولی 😂من خوندم سوالات مصاحبه رو فضا سازی کردم ،منم خیلی استرس داشتم قبلش ولی رفتم تو محیط دیدم ن بابا خیلیم سخت نیست فقط باید خودمو جم و جور کنی بقیش حلع •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
samira_t مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1123 گفتم الان سوالای سخت میپرسن من دست و پامو گم میکنم ضایع میشم اخرش هم ردم میکنن . وای اعتماد به نفس داشته باش،حیف بود
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25361 چند ماه وچقدر خوندید تا قبول بشید آزمونو از مهر شرو کردم با ساعت مطالعه ی کم بعد عید تا ۸،۹ ساعتم میخوندم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○