2777
2789
عنوان

چرا شقاقم خوب نمیشههه😭😭

111 بازدید | 8 پست

رفتم دکتر پماد همرکس و شیاف انتی همورویید داد

الان اپلیکاتور پمادم تموم شده ولی امروز بازم خونریزی داشتمممم

میترسم ب خانوادم بگم سنم پایینه مجردم هستم فک کنن کاری کردم 😭

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

اگه بیرون زدگی داره با انگشت فشار بده بره داخل

خیلی انتی هموروئید استفاده نکن فکر کنم مضره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اگه بیرون زدگی داره با انگشت فشار بده بره داخل خیلی انتی هموروئید استفاده نکن فکر کنم مضره

ن فقط خونریزی همین رومخمه

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به کاری کردی داره آخه ، یه بیماری شایع هست اتفاقا ، به شدت هم زجر آور ، کاش اصلا وجود نداشت ، یکی از دوستام دو بار عمل کرد هیچی به هیچی ، اینقدم رعایت غذایی میکنه ، از وزن 80 رسید به نزدیک60

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

الان چه ربطی به وضعیت مجردی داشتهر ادمی ممکنه واسش پیش بیاد شقاق تا جاییکه میدونم با پماد خوب نمیشه ...

دکتر گفت شقاقه اسمی از همروئید و نیاورد

خونریزیم درحد چند قطره رو دستماله ولی خب میترسم بیشتر بشه

چه ربطی به کاری کردی داره آخه ، یه بیماری شایع هست اتفاقا ، به شدت هم زجر آور ، کاش اصلا وجود نداشت ...

واقعا زجررر اورهههه مامانمم داشته مث اینکه ولی میگفت با یکی دوبار شیاف گذاشتن اوکی شده مال من ی ماهه هست 😭

واقعا زجررر اورهههه مامانمم داشته مث اینکه ولی میگفت با یکی دوبار شیاف گذاشتن اوکی شده مال من ی ماهه ...

اصلا نباید یبوست بشی ، باید چیزای تند و ترش و شور اصلا نخوری، خیلی رعایت غذایی داره ، همه رو تحقیق کن

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱