2777
2789
دبیری چه رشته ای قبول شدید،وابنکه عمومی ها هم خوب زدید؟

ار عمومیام بالای ۴۰ اینا بود دقیق یادم نی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصاحبه سخته؟؟؟ دروس تخصصی سوالای تخصصی بپرسن بلد نباشیم جواب بدیم ردمون میکنن؟؟ 

ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی 

خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعتماد ب نفس بالایی داشته باشی 

بعدا تو فرهنگیان قبول بشی اصلا مصاحبه ردت نمیکنن مگر تو گزینش مشکل داشته باشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی  خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعت ...

خب سه برابر ظرفیت دعوت میکنن حتما چندتا رو رد میکنن . پارسال قبول شدم بجان پسرم نرفتم مصاحبه.

ن بابا اصلا سخت نبست نباید هول بشی  خیلیم سوالاشون اسونه ولی خب اونا تو کارشون ماهرن ،باید اعت ...

شما اعتمادبنفست ذاتیه ؟؟ یا تلقین کردی ب خودت ک تونستی مصاحبه رو با اعتمادبنفس بگذرونی ؟ 

من اعتمادبنفس لازم رو ندارم ب نظرت چیکار کنم؟ 

چند ماه خوندید،از الان تا اردیبهشت یه سر بخونیم نتیجه میگیریم؟

من از طریق کنکور قبول شدم 

ببین بستگی ب خودت دارع بشین بخون یا قبولی یا ن 

ولی ب نظرم تایم زیادی داری عید از دس ندع

شما اعتمادبنفست ذاتیه ؟؟ یا تلقین کردی ب خودت ک تونستی مصاحبه رو با اعتمادبنفس بگذرونی ؟  م ...

ن بابا کلا آدم درون گراییم اعتماد ب نفسم معمولی 😂

من خوندم سوالات مصاحبه رو فضا سازی کردم ،منم خیلی استرس داشتم قبلش ولی رفتم تو محیط دیدم ن بابا خیلیم سخت نیست فقط باید خودمو جم و جور کنی 

بقیش حلع

چند ماه وچقدر خوندید تا قبول بشید آزمونو

از مهر شرو کردم با ساعت مطالعه ی کم بعد عید تا ۸،۹ ساعتم میخوندم