2777
2789
عنوان

روز دوم چالش حذف قند

190 بازدید | 13 پست

دیشب کمی میل به شیرینی داشتم. مخصوصا وقتی خسته از سرکار میآم دنبال اینم یه چیز آماده و مخصوصا شیرین بخورم. به جای شیرینی ای که اینجور وقتها میخوردم تصمیم گرفتم سیب بخورم و خب تا حد زیادی اون میل به شیرینی رو کاهش داد.

اعتراف میکنم که نصف شب با هوس شیرینی از خواب بیدار شدم و واقعا این اعتیاد مغز به شیرینی عجیبِ....

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

۳۲ سالمه رو هم ۳۲ بار شیرینی نخوردم از چیزای شیرین بدم میاد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عاشق قند و شیرینیجات بودم ولی سه چهار ماه نخوردم و زندگیم واقعا خیلی روال بهتری داشت،پوستم بهتر شده بود و در نهایت ۲۵ کیلو کاهش وزن داشتم

تبریک میگم بهتون خیلی حرکت خوبی رو شروع کردید

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اسی اینقدر دفعه به سیب دارچین برن بخورن هوس شیرینی دیگه نمی گنی

واقعا؟ منم اعتیاد شدید به شیرینی دارم یعنی ببینمش دیگه کنترل خودمو از دست میدم و سریع میخورمش یعنی سیب و دارچین از بین میبره؟