راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم پیش چه تخصصی باید بریم؟ از کجا بفهمیم گره هست یا نه؟ من دائم درد دارم دکتر گفته دیسکته که ن ...
ما چند تا دکتر مغز و اعصاب خیلی خوب و معروف رفتیم همشون گفتن سریع عمل،گفتیم بزار قبلش یه متخصص درد هم بریم
خدا خیرش بده ،همسرم از عمل نجات پیدا کرد،دیسکش برای سمت چپ بود ولی سمت راست درد داشتن،دکتر مغز اعصاب مثلااااااا معروف و پروفسور متوجه نشده بود این موضوع رو
فقط میدونم خسته ام از زندگی من ادم استرسی شدید هستم و گرنه کار سنگین و انچنانی انجام ندادم
ب خدا منم خسته م ،روزی نیست ک درد نداشته باشم ،منم خانه دارم ،وسواس شدید منو ب این روز انداخت
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
با ورزش درست میشه. من دیسک شدید داشتم. همه گفتند عمل. جز یک دکتر که گفت ورزش کن. ورزش مخصوص دیسک گرد ...
خدارو شکر ،بله اگه در مرحله اولیه مدام ورزش های مخصوصشو انجام بدین خیلی موثرع
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
چون دکترم وقتی شنید من هنوز درد دارم تعجب کرد ،گف من از جراحیت راضی بودم
منم مدام در حال تمیز کاری تو زندگیم متاسفانه مشکلات زیادی هم داشتم الان شدم ی ادم افسرده
عزیزم