2777
2789

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم و دوست دارم این حس خوب و آرامش الانمو با هر کس شریک بشم آیدی کانال در ایتا:tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )

دقیقا حس شمارو من داشتم!حس میکنی وسط بیابونی انگار هیچ کسو نداری تک و تنهایی حس عجیبیه

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته فکر میکنم قبلا پیام داده بودم بهتون...ببخشید اگر تکراریه پیامم...اونقدر حالم خوبه که فقط دوست دارم اگ شده حتی حال ی نفر دیگه رو بتونم خوب کنم به یاری خدا

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )

اگر تو کانال هستین خوشحال میشم نظرتونو بدونم و انتقاد کنین

بخشین اقا هستین؟؟

نه من خانم هستم.

کانالتون و دیدم ولی از تجربه ی شخصیتون نگفتین چیزی. عمومی صجبت کردین میشه ازز خاطراتتونم بگین 

خب دو دلیل داره یکی اینکه همیشه میگن ادم بیاد از گناهاش صراحتا صحبت کنه خیلی جالب نیست منم سعی میکنم جزییات  قبل از توبه رو نگم (با یکی دونفر مشورت کردم گفتن اعتراف به گناه جایز نیست)..چیزیکه هدف دارم بگم کارایی که این مدت کردم و منجر به حال خوبم شد و ارامش بیش از حدم...چون واقعا تحقیق کردم و فکر کردم  و هیچ چیزیو همینجوری انجام نمیدم وقتی شما درک کنی کاری رو که انجام میدی اونموقع است که لذت میبری ازش حتی اگر ادمای اطرافت مثل شما نباشن..و این حرفای عمومی رو ی مقدمه واجب دونستم چون اول باید بفهمیم چرا تو دنیا هستیم که حالا بعد با خط قرمزاش پیش بریم...ولی با این وجود سعی میکنم که تجربه هامو بیشتر بزارم..امیدوارم که مطالب مفید باشن

کانالتون و دیدم ولی از تجربه ی شخصیتون نگفتین چیزی. عمومی صجبت کردین میشه ازز خاطراتتونم بگین 

مقدمه حرفام تقریبا رو به اتمامه و بیشتر از تجربیاتم میگم..هر نظری داشتین خوشحال میشم بدونم.

چشم لطفا زیرپوستی یکم از تجربیاتتونم بگین ممنون میخونم

حتما...امیدوارم که مفید باشه و حال دلتون همیشه خوش باشه

حتما...امیدوارم که مفید باشه و حال دلتون همیشه خوش باشه

من ک خیلی داغونم قبلا این چیزایی رو ک شما میگین تجربه کردم ولی دوباره برگشتم متاسفانه.. حس می کنم گم شدم تو زمان و هیچ جا خونه ی من نیست معلق موندم از بس بدی و خیانت دیدم یک ادم وفادار نیست😔 دوسدارم مثل قبل برگردم ب خدا دوباره ولی دلم صاف نمیشه هرچقدر قران خوندم سبک نشدم میدونم چون عیب از خودمه از بس الودگی نشسته تو وجودم

من ک خیلی داغونم قبلا این چیزایی رو ک شما میگین تجربه کردم ولی دوباره برگشتم متاسفانه.. حس می کنم گم ...

چه حرفی زدی !میگی هیچ جا خونه من نیست...حتی  میدونم این حسو داری که دوست داری بی خبر ول کنی بری یجایی هیچ کس نباشه!این خودش ی حس درونیه که تورو به خدا میرسونه...ببین آدمارو... باعث آزار روحت میشن...داشتم امروز به این فکر میکردم ما میگیم خدایا ما از شر انسان به تو پناه میبریم!

یعنی خدا خودش میدونه بنده ها واسه هم شر میشن!پس ول کن آدمارو برو تو آغوش خدای خودت...هرچقدرم خطا کردیم خدا مارو میخواد...خدا رو منوتو غیرت داره ...دوست ندارم حال بدمونو ببینه...من با نماز خوندن چنان آرامشی میگیرم که احساس میکنم رو زمین نیستم..اصلا وصفش عجیبه..اصلا دستو دلم به هیچ گناهی نمیره..انگار اصلا بلد نیستم گناه کنم!خیلی حس عجیبیه

میدونی من ی چیز کلیدی که پیدا کردم اینه که این نمازی که اینقدر بهش تاکیید دارن اصول داره!اگر با اصول درستش بخونی امکان نداره نا آرام بمونی ی روتین های نمازی واسه خودم گذاشتم که روز بروز تاثیرشو بیشتر دارم میبینم...من خیلی روزای سخت داشتم خیلی حالم بد بود افسردگی گرفتم و درگیر روانشناسو این چیزا شدم شاید رواشناس خوب بودن ولی مقطعی بود...ولی الان با عبادت واقعی!نه کذایی ک دارم بزرگترین آرامش دنیارو دارم...ازخدا میخوام کمکم کنه که بتونم این حس رو منتقل کنم.خدا بی صبرانه منتظر توبه منو تو هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز