2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیا اما پایه میشم باهات

اخیییییی  

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

چجوری باید عوارض راکوتان رو از بین برد...من کل بدنم سالم بود مخصوصا موهام با راکوتان هر‌چند به ظاهر عوارضی نداشت وگرنه سیستم بدنمو نابود کرد ۲ سال پیش استفاده کردم الان ۶ ماهه چنار ریزش موی گرفتم که افسرده شدم روزی ۷۰۰ دونه میریزه همه کار براش انجام دادم ریزش متوقف نشد  

چجوری باید عوارض راکوتان رو از بین برد...من کل بدنم سالم بود مخصوصا موهام با راکوتان هر‌چند به ظاهر ...

از کجا میدونی مال راکوتانه شاید عوارض چیز دیگس

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

خیلی ضرر داره و آشغاله اما دلم اون گل انداختنو صافیه پوستمو با راکوتان میخواد ، یه بار رفتم مانتو فر ...

منم میخوره چنان گل انداخته لپم که نگو😂😂

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

یه قرصه واسه جوش منم میخورم اخییی نداره

😐😐😐یجور اموجی اشک گذاشته بود که فکر کردم چیه

شبیه اسم حیون خونگی امد 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یه قرصه واسه جوش منم میخورم اخییی نداره

من که  قبل از دوسال پیش خیلی جوش میزدم هر درمانی بگی کردم برا جوشا نرفت الی با راکوتان رفت ....و صورتم طی ۴ ماه مصرف صاف صاف خیلی زیبا شد ولی نابودم کرد هر چند جوشامو برد ولی خیلی عوارض روم گذاشت

الان بعد دوسال انگار دباره داره چشام برمیگرده که مجبورم بخورم طاقت جوش رو ندارم موهامم که بخاطر راکوتان با اون همه گیسو نابود شدن ..موندم چکار کنم 

تو چی عوارض داشتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز