2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نکفتم چیزیو قطع کنید روغن کنجد و زیتون مصرف کنید سبزیجات بیشتر ،تنقلات صنعتی نخورید ،یا اینکه همی ...

اها😂سعی خودم میکنم حتما رعایت میکنم مرسی گلم😘

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

هیچی دیگه منکه میخورم هرچه باداباد😂😂مو بریزه میشه مخفیش کرد پوستم گود بشه با گچم نمیشه درستش کرد😂 ...

منم همین فکرو به خودم زدم ولی اجی وواقعا  یکی از زیبایی های  یه زن به موهاشه موهای نازنینم ضخیم و بلندخیلی  پرپشت تو کش جا نمیشد الان هم ندارم خیلی کم مونده هم جنسشو خودشون نیست نابود شده و میگن تا عوارض قرص دفع نشه خوب نمیشه

پروتیین و گوشت و مرغ و سبزیجات و میوه همه چی مصرف بشه اما هر چی که توش قند و شکر مصنوعی هستش حذف بشه ،روغن مصرفیتون هم جنس خوب باشه ، یا باید تلاش کرد سالم خوری کرد یا تا ابد از پوست داغون و جوش و راکوتان نالید 😃

منم همین فکرو به خودم زدم ولی اجی وواقعا  یکی از زیبایی های  یه زن به موهاشه موهای نازنینم ...

وااااایییی خدا رحممون کنه 

پروتیین و گوشت و مرغ و سبزیجات و میوه همه چی مصرف بشه اما هر چی که توش قند و شکر مصنوعی هستش حذف بشه ...

دقیقا منکه تصمیم گرفتم رعایت کنم دیگه

راکوتان حتی درصد بالایی سرطان روده بزرگ میاره برو راجع بهش بخون 

من دیگه داره دکتر برام کم‌کم قط میکنه

ولی با رعایت غذا حتما زودتر قطش میکنم

نه نکفتم چیزیو قطع کنید روغن کنجد و زیتون مصرف کنید سبزیجات بیشتر ،تنقلات صنعتی نخورید ،یا اینکه همی ...

ببخشید شما با مصرف راکوتان موهاتون تغیری کزد؟

عزمزمه تو ۴ الی ۶ ماه بخور اگه جوش هات خیلی خیلی شدید بعد هفته ای یکی بخور کم کم کنش دوهفته ای یکی م ...

یه روز درمیون بود الان هفته‌ای دوتا میخورم همیجو دکتر داره کمش میکنه

من دیگه داره دکتر برام کم‌کم قط میکنه ولی با رعایت غذا حتما زودتر قطش میکنم

اره عزیزم قطعش کن چون سبک زندگی غلط باشه بازم برمیگرده توی اینستا هشتگ جوش هورمونی رو بخون و صفحه نیلوفر رو پیدا کن من از وقتی رعایت میکنم نمیگم آینه شده پوستم اما خیلی خیلی بهترم و به ریزش مو و مشکلاتی که راکوتان برام بوجود میاورد راحت شدم موفق باشی✨

اره عزیزم قطعش کن چون سبک زندگی غلط باشه بازم برمیگرده توی اینستا هشتگ جوش هورمونی رو بخون و صفحه نی ...

فداتشم گلم حتما میرم میخونم مرسی از راهنماییات شمام موفق باشی مهریون😘