2821
2789
خیلی ضرر داره و آشغاله اما دلم اون گل انداختنو صافیه پوستمو با راکوتان میخواد ، یه بار رفتم مانتو فر ...

گل که میندازه ولی درونو نابود نیکنه مشخص نیست نابود میکنه ولی خودت میفهمی 

من نازک شدن و شکنندگی‌موهام مال خودش با ریزش

موهای به اون پرپشت و ضخیمی که داشتم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که  قبل از دوسال پیش خیلی جوش میزدم هر درمانی بگی کردم برا جوشا نرفت الی با راکوتان رفت .... ...

ببین سعی کن نخوری برای من زخم روده بزرگ‌ آورد و چنان زجری میکشیدم که نکو و نپرس واسه یه خوشگلی حالا …

من که  قبل از دوسال پیش خیلی جوش میزدم هر درمانی بگی کردم برا جوشا نرفت الی با راکوتان رفت .... ...

وااااییی داری پشیمونم میکنی   

ن خداروشکر عوارضی نداشته تا الان ولی هنوز با غڋاهای گرم و اینا جوش میزنم

اگه بخورم که اینجوری بد نخورم پدر پوستم در میادجای جوشا میمونه

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

مردم فک میکنن پوست خوده آدمه حسرت میخورن همش ازم میپرسیدن تروخدا چی میزنی انقد پوستت قشنگه😂

برگشت نداشت واسه تو بعد قطع

من چهارماهه میخورم هنوز با بعضی غذاها جوش میزنم اصلا دیگه نمیدونم چ غلطی کنم مشکلیم ندارم چکاب کامل انجام دادم

منم میخوره چنان گل انداخته لپم که نگو😂😂

عزمزمه تو چه مارکی میخوری مال من اینه ولی در این حدی که تو میگی گل ننداخته چون سرخی بعضی از جوشان موند چند ماه خوردی ...من کلا ۴‌ماه 

عزمزمه تو چه مارکی میخوری مال من اینه ولی در این حدی که تو میگی گل ننداخته چون سرخی بعضی از جوشان مو ...

منم همینه چهارماهه میخورم لپام صورتی شده ولی هنوزگاهی جوش میزنم