2777
2789
ببخشید شما با مصرف راکوتان موهاتون تغیری کزد؟

اره جلوی موهام دیگه کف سرم کامل معلوم بود و داشتم سکته میکردم چون همش باید مو مصنوعی اضافه میکردم اما از وقتی حواسم به قند خونم هستش و کاهو و سالاد در روز میخورمو چیپس و پفک و فست فود حذف کردم بچه موی جدید در اومده 😍

اره جلوی موهام دیگه کف سرم کامل معلوم بود و داشتم سکته میکردم چون همش باید مو مصنوعی اضافه میکردم ام ...

منظورم این نیست فقط کاهو میخورم 😂 منطورم اینه کنار مرغ و گوشت و خورشتم سالاد میخورم الان باز نگید باید گشنگی بکشیم 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان فکر کنم شما بد شانسی آوردید . من 17 سال پیش راکوتان مصرف می کردم. اون موقع می گفتند که راکوتان دوز خیلی بالای ویتامین A  هست. دوره ای که من مصرف می کردم به اسم راکوتان و قرص خارجی بود که معادل 6 برابر وزن در طول دوره به تشخیص دکتر مصرف می کردیم. دکتر البته تو 6 ماهی که مصرف کردم 2 3 بار آزمایش های کبد رو ازم گرفت که وضعیت کبدمو چک کنه. هیچ عوارض خاصی نداشت مگر خشکی پوست که خوب طبیعی بود. شما دارید قرص ایرانی رو مصرف می کنید که صد در صد  اون خاصیت های قرص اصلی رو نداره  و بر عکس شاید به خاطر کیفیت بد دارو عوارض زیادی هم داشته باشه

دوستان فکر کنم شما بد شانسی آوردید . من 17 سال پیش راکوتان مصرف می کردم. اون موقع می گفتند که راکوتا ...

نمیدونم خیلی پشیمونم 

به نظرت قرص اصلشو کجا باید گیر آورد اینجا گیرم نمیاد  

اره عزیزم قطعش کن چون سبک زندگی غلط باشه بازم برمیگرده توی اینستا هشتگ جوش هورمونی رو بخون و صفحه نی ...

الان اگه دباره خدای ناکرده جوش بزنی میری سراغ راکوتان