2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۸ کیلو ام میخام برسم ۴۰ ولی وزن برام مهم نی میخوام سایزم کم بشه قدمم ۱۵۰

اگ بیشتر میخای سایز کم کنی. غذاهایی ک فیبرو پروتئین بالا دارن بخور.. بد مثلن ببین کدوم غذاهارو میخوری نفخ میکنی اصلن استفاده نکن. من مثلن پرتقال بخورم انگار چارتابشقاب برنج خوردم انقدی ک شکمم پف میکنه😐😐😐

من ۴۸ کیلو ام میخام برسم ۴۰ ولی وزن برام مهم نی میخوام سایزم کم بشه قدمم ۱۵۰

قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم‌ حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی بود.  هم سایز هم وزنم کم شده شده بود. 

قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم‌ حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی ب ...

برنامشو برام میفرستی چون تو اینترنت مدل های مختلفش هست 

قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم‌ حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی ب ...

حالا یک هفته این رژیمی ک گفتم بگیرم ببینم چقد کم میکنم وزن و سایز اگر جواب نداد سیب زمینی رو میگیرم سه روزش گرفتم جواب نداد

برنامشو برام میفرستی چون تو اینترنت مدل های مختلفش هست 

• صبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست
  • ناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست
  • شام: 2 فنجان ماست
  • صبحانه: یک فنجان ماست
  • ناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست
  • شام: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست
  • صبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمک
  • ناهار: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست
  • شام: یک فنجان ماست
چقدر کاهش وزن و سایز داری تو چه مدت ؟

سلام عزیزم من صبح خودمو وزن کردم. ۷۹کیلو بودم. توو سه روز . سه کیلونیم کم کردم. 

امروزم سه روز میخام رژیم ک شما گفتی رو بگیرم. سیبو من پختم برا صبحونه و خوردم. شدیدن سیب پخته خودش لاغرکنندس