2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این طور که کچل میشید  نکن این کارو

با سه چارروز این رژیمو گرفتن ک ادم کچل نمیشه. ما توو بدنمون کلی ذخیره غذایی داریم چ حاالا چربی چ ویتامین.این رژیمم برا کسایی ک واقن سالمن مشکلی نداره. کسی ک فشار پایینع.‌افت قند داره یا ریزش مو داره نباید بگیره اصلن

من حالا رژیمی ک خودم دارم میگیرم راضیم ازش سه روزه شروع کردم😁. این رژیمم گفتم هر هفته دوروز بگیرم ی ...

خودمم کم خوری و پیاده روی دارم خوبه 

ولی یک هفته چهار تا شش کیلو کم کنی آسیب می زنه 

من حالا رژیمی ک خودم دارم میگیرم راضیم ازش سه روزه شروع کردم😁. این رژیمم گفتم هر هفته دوروز بگیرم ی ...

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز کم کنم تا عید پیشنهادتون چیه شما؟؟؟

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز ...

من والا صبحانه یا ی تخم مرغ ابپز میخورم. یا ی لیوان شیرو خرما یا قوطی کبریت پنیر کم چربو کم نمک. نونم فقد نون سنگکه ک در طول روز دوسه تا کف دست میخورم.

میان وعده ی دونه میوه. یا چندتا دونه بادام میخورم. . ناهارمم باز سادس. یا مرغ یا تخم مرغ یا گوجه خیار. دوباره میان وعدم دارم . شامم ولی ساعت شیشو نیم تا هفت میخورم تا فرداشم دیگ چیزی نمیخورم.‌ بجز چای آب. اونم بدون قند. پیاده روی ام روزی نیم ساعت چهل دیقه. . ی ورزش ده دیقه ای با ی برنامه توو گوشی نصب کردمم انجام میدم. 

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز ...

شیر بخام بخورم توش دارچین میریزم ک سردیشو بگیره. فلفلم رو تخم مرغو خیارگوجه میزنم. نمکمم حذف کردم.فردا چهارمین روزمه ولی واقن احساس سبکی دارم شکمم انگاری رفته توو یکم.‌

تازه شروع کردم فردا چهارمین روزمه. ک میخام رژیمی ک دادیو بگیرم فردا ب مدت سه روز. میخای فردا خودمو و ...

باشه عزیزم منتظر خبرت هستم .ولی خب اینک میگی احساس سبکی کردی آب بدنت کم شده منم اوایل رژیم همینم ولی ی لقمه نکن اضافه بخوری سریع سنگین میشی