2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طور که کچل میشید  نکن این کارو

با سه چارروز این رژیمو گرفتن ک ادم کچل نمیشه. ما توو بدنمون کلی ذخیره غذایی داریم چ حاالا چربی چ ویتامین.این رژیمم برا کسایی ک واقن سالمن مشکلی نداره. کسی ک فشار پایینع.‌افت قند داره یا ریزش مو داره نباید بگیره اصلن

من حالا رژیمی ک خودم دارم میگیرم راضیم ازش سه روزه شروع کردم😁. این رژیمم گفتم هر هفته دوروز بگیرم ی ...

خودمم کم خوری و پیاده روی دارم خوبه 

ولی یک هفته چهار تا شش کیلو کم کنی آسیب می زنه 

من حالا رژیمی ک خودم دارم میگیرم راضیم ازش سه روزه شروع کردم😁. این رژیمم گفتم هر هفته دوروز بگیرم ی ...

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز کم کنم تا عید پیشنهادتون چیه شما؟؟؟

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز ...

من والا صبحانه یا ی تخم مرغ ابپز میخورم. یا ی لیوان شیرو خرما یا قوطی کبریت پنیر کم چربو کم نمک. نونم فقد نون سنگکه ک در طول روز دوسه تا کف دست میخورم.

میان وعده ی دونه میوه. یا چندتا دونه بادام میخورم. . ناهارمم باز سادس. یا مرغ یا تخم مرغ یا گوجه خیار. دوباره میان وعدم دارم . شامم ولی ساعت شیشو نیم تا هفت میخورم تا فرداشم دیگ چیزی نمیخورم.‌ بجز چای آب. اونم بدون قند. پیاده روی ام روزی نیم ساعت چهل دیقه. . ی ورزش ده دیقه ای با ی برنامه توو گوشی نصب کردمم انجام میدم. 

شما چه رژیم هایی گرفتین ک سریع بوده و کاهش وزن و سایز عالی داشتید ؟من ی رژیم میخوام حداقل سریع سایز ...

شیر بخام بخورم توش دارچین میریزم ک سردیشو بگیره. فلفلم رو تخم مرغو خیارگوجه میزنم. نمکمم حذف کردم.فردا چهارمین روزمه ولی واقن احساس سبکی دارم شکمم انگاری رفته توو یکم.‌

تازه شروع کردم فردا چهارمین روزمه. ک میخام رژیمی ک دادیو بگیرم فردا ب مدت سه روز. میخای فردا خودمو و ...

باشه عزیزم منتظر خبرت هستم .ولی خب اینک میگی احساس سبکی کردی آب بدنت کم شده منم اوایل رژیم همینم ولی ی لقمه نکن اضافه بخوری سریع سنگین میشی