zeynab8616 مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 683 عنوان رژیم | مشاهده متن کامل بحث + 4756 بازدید | 55 پست کیا رژیم iu گرفتن؟راضی بودید؟چقدر کاهش سایز و وزن داشتید تو چه مدت؟؟ 1401/12/04 | 22:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 باشه عزیزم منتظر خبرت هستم .ولی خب اینک میگی احساس سبکی کردی آب بدنت کم شده منم اوایل رژیم همینم ولی ... شما چندکیلویی میخای چند بشی؟؟؟؟
zeynab8616 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 683 شما چندکیلویی میخای چند بشی؟؟؟؟ من ۴۸ کیلو ام میخام برسم ۴۰ ولی وزن برام مهم نی میخوام سایزم کم بشه قدمم ۱۵۰
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 من ۴۸ کیلو ام میخام برسم ۴۰ ولی وزن برام مهم نی میخوام سایزم کم بشه قدمم ۱۵۰ اگ بیشتر میخای سایز کم کنی. غذاهایی ک فیبرو پروتئین بالا دارن بخور.. بد مثلن ببین کدوم غذاهارو میخوری نفخ میکنی اصلن استفاده نکن. من مثلن پرتقال بخورم انگار چارتابشقاب برنج خوردم انقدی ک شکمم پف میکنه😐😐😐
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 من ۴۸ کیلو ام میخام برسم ۴۰ ولی وزن برام مهم نی میخوام سایزم کم بشه قدمم ۱۵۰ قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی بود. هم سایز هم وزنم کم شده شده بود.
zeynab8616 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 683 اگ بیشتر میخای سایز کم کنی. غذاهایی ک فیبرو پروتئین بالا دارن بخور.. بد مثلن ببین کدوم غذاهارو میخور ... من جدیدن هر چی میخورم همین طوری میشم
zeynab8616 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 683 قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی ب ... برنامشو برام میفرستی چون تو اینترنت مدل های مختلفش هست
zeynab8616 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 683 قبلن یبار رژیم سیب زمینی ماست گرفته بودم خیلییییی راضی بودم حالا روتو جواب میده یا نه. برامن عالی ب ... حالا یک هفته این رژیمی ک گفتم بگیرم ببینم چقد کم میکنم وزن و سایز اگر جواب نداد سیب زمینی رو میگیرم سه روزش گرفتم جواب نداد
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 من جدیدن هر چی میخورم همین طوری میشم میتونی شربت المینویم ام جی بگیر بخور برا نفخ خوبه
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 حالا یک هفته این رژیمی ک گفتم بگیرم ببینم چقد کم میکنم وزن و سایز اگر جواب نداد سیب زمینی رو میگیرم ... ی هفته زیاده ها. ازیت میشی
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 برنامشو برام میفرستی چون تو اینترنت مدل های مختلفش هست صبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماستناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماستشام: 2 فنجان ماستصبحانه: یک فنجان ماستناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماستشام: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماستصبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمکناهار: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماستشام: یک فنجان ماست
عرعرهرهرهردخدحوحووحح عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 236 چقدر کاهش وزن و سایز داری تو چه مدت ؟ سلام عزیزم من صبح خودمو وزن کردم. ۷۹کیلو بودم. توو سه روز . سه کیلونیم کم کردم. امروزم سه روز میخام رژیم ک شما گفتی رو بگیرم. سیبو من پختم برا صبحونه و خوردم. شدیدن سیب پخته خودش لاغرکنندس