2777
2789
ارع اگر تو گوگل سرچ کنی رژیمiu میاره که خودش توصیه میکنه حداقل ی بار این رژیم رو کسایی ک اضافه وزن د ...

اخه ناهارش سیب زمینی هست که همون کربوهیدراته دیگه

راستی شما وزنت خوبه زیاد اضافه نداری سایزت چنده؟

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

اخه ناهارش سیب زمینی هست که همون کربوهیدراته دیگه راستی شما وزنت خوبه زیاد اضافه نداری سایزت چنده؟

ارع کربوهیدرات هس ولی خیلی کم ک کل کالری روزانه شده ۵۰۰ 

دور پهلو ۷۰ تا ۷۵ دور شکم ۶۰ تا ۶۵ دقیقش نمیدونم رونمم ۴۳ یا ۴۲ ولی خیلی دوس دارم رونم برسه ۴۰ یا حداقل کمتر دور شکم و پهلوی ام حداقل هر کدوم ۵ تا کم بشه ی امیدی بگیرم بعد باز کم کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ناهارش سیب زمینی هست که همون کربوهیدراته دیگه راستی شما وزنت خوبه زیاد اضافه نداری سایزت چنده؟

امروز روز هفتم جنرال موتورز بودم ولی وقتی رفتم رو ترازو دیدم هیچی نخورده ی کیلو کم کردم شدم ۴۷ و با ی لیوان آب خوردن شدم ۴۸ امروز و ول کردم دیگ گفتم از فردا این رژیم بگیرم شاید کم کنم ولی یکی دو نفر پایه میخوام حداقل باهم باشیم چیت نزنیم و ناامید نشیم 😔

خب میای از فردا شروع کنیم ؟؟ پایه هستی باهم درارتباط باشیم ببینیم چقدر کم میکنیم و چجور پیش میریم ؟!

ببین عزیزم من چک کردم دیدم رژیم‌های پونصد کالری خیلی سوخت ساز بدنم میارن پایین اصلا خوب نیستن زود برمیگردن

تو اگر یار من نباشی من خل خواهم شد
ببین عزیزم من چک کردم دیدم رژیم‌های پونصد کالری خیلی سوخت ساز بدنم میارن پایین اصلا خوب نیستن زود بر ...

اگر کم کنیم و بعد از وزن دلخواه رژیم تثبیت بگیریم به هیچ وجه برنمیگرده اکثر رژیم هایی که برگشت دارن واسه اینه ک بعد از رژیم پرخوری شروع میشه .

دووووس دارم. شروع کنیم

اوکیل من روز دومم درخواست دوستی میفرستم همینجا ام میتونیم در ارتباط باشیم من یهو خیلی ضعف میکنم ی دونه خرما و ی توک قاشق کره بادوم زمینی میخورم بعد شبا شیر نمیتونم بخورم تخم مرغ میخورم یا سفیده خالی یا کامل کل کالریم در روز ۳۰۰ میشه ۱ ساعت حلقه میزنم بیشترش میسوزه