با افتخار زاده لرستان♥️فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
اره گفتم پماد کلوتریمازول بگیره با فلوکونازول اه چند روزه حالم بد بود نمیدونستم از این لعنتیع😐😐😐 ...
من مدام ندارم دیشب و صبح داشتم ولی الان ندارم🤦♀️
کم و بیشه..
این از هدیه آقایون ک تقدیم ما میکنن😐🤣
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
جووووونز من مازنی هستم املی نیستم زبان شماهم خیلی باحاله
بله که باحاله 🥰😁😍
ولی گنگسترم خیلی خوشگله 😁😍😍
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه عزیزم ادم کلا تو اینه خودشو میبینه حس میکنه صورتش تا به تاس ولی اینجوری نیست خیلیم عزیزه ترمیم کنی خوشگل تر میشه
من ب۶ ک ا ن دوم حساسیت دارم 😔😔😔ال دی هم نمیتونم بخورم نمیدونم چ غلطی کنم طبیعیم میترسم دوتا بچه د ...
ای جانم ماشالاه من اقدامم و منتظر بارداری واسه همینه عفونت زیاد میگیرتم🥺
برو آی یو دی بزار