2789
عنوان

در چ حالین😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 181 پست
قارچه من گفتم شوهرم برام پماد بگیره بیاره اگ بیاد ایشالله نمیاد سرکارم نرفته امروز رفته پیش دوستش ده ...

پماد پردنیزولون یا پماد مترونیدازولم خوبه 

اشکال نداره بهش گیر نده بزار خوش بگذره توهم اینجا پیش مایی😍🥰😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکنم تابه تاس 😔 اولین باره دست میزنم به صورت ای خداا

نه خوب شده رنگشم قشنگه 

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

نوش جونتون عزیزم

فدای تو❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
پماد پردنیزولون یا پماد مترونیدازولم خوبه  اشکال نداره بهش گیر نده بزار خوش بگذره توهم اینجا پ ...

اره گفتم پماد کلوتریمازول بگیره با فلوکونازول اه چند روزه حالم بد بود نمیدونستم از این لعنتیع😐😐😐😐

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

اینجا کی بچه آمله 😍 از صبح انقدر اهنگ گنگستر گوش کردم همسرم حفظش شده🤣😂

من خودم کرمانشاهیم شبیه اهنگهای کرمانشاهیه😍😍

واقعا ؟ خودم اینجوری حس نمیکنم اگه زشته که ترمیم نرم😥

خیلیم خوشگله زن داداشم رفته اینجوری انجام داده خیلی نازه

اینجا کی بچه آمله 😍 از صبح انقدر اهنگ گنگستر گوش کردم همسرم حفظش شده🤣😂 من خودم کرمانشاهیم شبیه ا ...

جووووونز من مازنی هستم املی نیستم زبان شماهم خیلی باحاله