2777
2789
عنوان

در چ حالین😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 181 پست
قارچه من گفتم شوهرم برام پماد بگیره بیاره اگ بیاد ایشالله نمیاد سرکارم نرفته امروز رفته پیش دوستش ده ...

پماد پردنیزولون یا پماد مترونیدازولم خوبه 

اشکال نداره بهش گیر نده بزار خوش بگذره توهم اینجا پیش مایی😍🥰😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نوش جونتون عزیزم

فدای تو❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
پماد پردنیزولون یا پماد مترونیدازولم خوبه  اشکال نداره بهش گیر نده بزار خوش بگذره توهم اینجا پ ...

اره گفتم پماد کلوتریمازول بگیره با فلوکونازول اه چند روزه حالم بد بود نمیدونستم از این لعنتیع😐😐😐😐

خیلی جاها سکوت کردیم چون چاقو دست کسی بود ک دوسش داشتیم.🥀

اینجا کی بچه آمله 😍 از صبح انقدر اهنگ گنگستر گوش کردم همسرم حفظش شده🤣😂

من خودم کرمانشاهیم شبیه اهنگهای کرمانشاهیه😍😍

واقعا ؟ خودم اینجوری حس نمیکنم اگه زشته که ترمیم نرم😥

خیلیم خوشگله زن داداشم رفته اینجوری انجام داده خیلی نازه

اینجا کی بچه آمله 😍 از صبح انقدر اهنگ گنگستر گوش کردم همسرم حفظش شده🤣😂 من خودم کرمانشاهیم شبیه ا ...

جووووونز من مازنی هستم املی نیستم زبان شماهم خیلی باحاله 

خیلی جاها سکوت کردیم چون چاقو دست کسی بود ک دوسش داشتیم.🥀