اره گفتم پماد کلوتریمازول بگیره با فلوکونازول اه چند روزه حالم بد بود نمیدونستم از این لعنتیع😐😐😐 ...
من مدام ندارم دیشب و صبح داشتم ولی الان ندارم🤦♀️
کم و بیشه..
این از هدیه آقایون ک تقدیم ما میکنن😐🤣
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
جووووونز من مازنی هستم املی نیستم زبان شماهم خیلی باحاله
بله که باحاله 🥰😁😍
ولی گنگسترم خیلی خوشگله 😁😍😍
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه عزیزم ادم کلا تو اینه خودشو میبینه حس میکنه صورتش تا به تاس ولی اینجوری نیست خیلیم عزیزه ترمیم کنی خوشگل تر میشه
من ب۶ ک ا ن دوم حساسیت دارم 😔😔😔ال دی هم نمیتونم بخورم نمیدونم چ غلطی کنم طبیعیم میترسم دوتا بچه د ...
ای جانم ماشالاه من اقدامم و منتظر بارداری واسه همینه عفونت زیاد میگیرتم🥺
برو آی یو دی بزار