2777
2789
چقدر بلوغ زودرس زیاد شده ،  من چیکار کنم پسرم زودتر به بلوغ نرسه

عزیزم از سن کم ببرش تحت نظر فوق تخصص غدد کوکان خیلی پیشگیری میکنه... بلوغ زودرس بیشتر تو دخترا اتفاق میفته پسرا کمتر 

من خودم 161 همسرم 178 ولی تو خانوداه داریم خاهرام بیشتر از 170 برادرم 194 عموی دخترمم بلندن... تو اش ...

یکی از آشنایان ما میزد

فقط هر از گاهی سردرد میگیره اونم کم

عوارض دیگه ای نداشته براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از سن کم ببرش تحت نظر فوق تخصص غدد کوکان خیلی پیشگیری میکنه... بلوغ زودرس بیشتر تو دخترا اتفاق ...

خدا خیرت بده ، خدا دخترتو برات نگه داره ، افرین بهت که پیگیر بچتی ، دختر جاری منم از ۷ سالگی این علائم رو داشت عرق و رشد سینه و اصلا پیگیر بچش نشد الان که ۹ سالش خیلی دلدرد میگیره طفلی.

خدا جاریم رو لعنت کنه زنیکه ۴۰ سالشه عین دختر دبیرستانی ها صب تا شب داره رمان میخونه ، ، چقدر بهش گفتیم ببرش دکتر 

خدا خیرت بده ، خدا دخترتو برات نگه داره ، افرین بهت که پیگیر بچتی ، دختر جاری منم از ۷ سالگی این علا ...

ممنون عزیزم همچنین بچه شما.. عزیزمممم اون دل دردش میخاد پریود بشه اینجوریه خوش بحال همچین مادرایی که اینقد بیخیالن کاش منم اینجوری بودم... بخدا روانی شدم تو این دوماه.. فقط گریه میکنم 

دختر علاعمش سینه بوی عرق الانم تحت نظره داره آمپول میزنه دو ماهه ولی دلم با این دکترش صاف نمیشه هرکا ...

خب معمولا مجبورن بهشون امپول میزنند تا بلوغشون عقب بیفته تا بتونن رشد کنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خدا میدونه از چی اینجوری میشن من خودم سوم راهنمایی شدم 

خواهر مال خورد و خوراک هست ... تمام چیزای ما هورمونی هست و با کود شیمیایی... همه بلوغ زود رس تو سن بالا هم ناباروری.... خدا نگذره از سرشون 

دختر علاعمش سینه بوی عرق الانم تحت نظره داره آمپول میزنه دو ماهه ولی دلم با این دکترش صاف نمیشه هرکا ...

موی زائد هم داشت ؟ رشد نوک سینه بود ؟ دختر من ۷ ساله اس یه ذره وقتی عرق میکنه موهاش بو میگیره .رشد سینه نداره ولی احساس میکنم اندامش با کودکی فرق کرده . موی کرکی تناسلی هم از ۴ سالگی داشت بردم دکتر دید گفت مهم نیست 

خواهر مال خورد و خوراک هست ... تمام چیزای ما هورمونی هست و با کود شیمیایی... همه بلوغ زود رس تو سن ب ...

اره هرچی میخوریم کلا هورمونی.. زمان ما چرا این بلوغ زودرس و یه سری چیزا نبود .. من خودم 13 سالگی پریود شدم تازه بازم زود بود معمولا 14.15 میشدن

عزیزم تو اسنپ پزشک زیاد داره همونجا کامنت بخون و با یکی که نظراتش خوب بود مشورت کن. اما بنظرم حالا که شروع کردی آمپول هارو به پزشکش اطمینان کن و ادامه دبه. حداقل 13 14 سال درس خونده فوق غدد کودکان و میدونه چیکار باید بکنه

اره گلم بخاطر همینه ولی خب من از عوارضش خیلیییی میترسم 

ببین همه قرص و داروهای هرمونی عوارض داره فرق نمیکنه امپول هست یا قرص یا دارو من خودم قدم 120تا بود اول راهنمایی بودم دارو هرمونی خوردم شدم 150تا الان که میگذره یمم عوارض داشته یکیش همین موهای زائد یا تنبلی تخمدان خواهرمم امپول زد الان قدش 160تا شد ما که راضی هستیم وسواس به خرج نده 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗