2777
2789
به نظرم یه دکتر خوب طب سنتی هم ببر شاید خوب باشه

نبردم واقعا شرایطش رو ندارم بخدا پول امپول هم به زور جم میکنم کلی هم آزمایش سنو.. عکس ام ار ای.. هردفه ویزیت کلی خرج کردم ندارم دیگه 😭😭😭😭😭

اره هرچی میخوریم کلا هورمونی.. زمان ما چرا این بلوغ زودرس و یه سری چیزا نبود .. من خودم 13 سالگی پری ...

اره والا ..... همینی که میگی هست.... ایشالا که درست بشه نگران نباش شور نزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با اینکه دوتا آمپول براش زدم باز هر دقیقه پشیمون میشم میگم ادامه ندم😔😔

نه عزیزم حتما ادامه بده.دخترت تقریبا هم سن دختر منه.منم اول بردم پیش دکتر احمدی تو تهران تشخیص بلوغ زود رس داد و آمپول تجویز کرد.اما دلم راضی نشد به هزار بدبختی از دکتر علایی وقت گرفتم ایشون هم تشخیصش همین بود و الان چند ماهیه داریم تزریق می کنیم.اصلا هم پشیمون نیستم چون عوارض بلوغ تو این سن قطعا برای بچم خیلی بیشتره. از دکتر علایی هم پرسیدم گفت نترس عوارض آمپول نگران کننده نیست

موی زائد هم داشت ؟ رشد نوک سینه بود ؟ دختر من ۷ ساله اس یه ذره وقتی عرق میکنه موهاش بو میگیره .رشد س ...

موی زائد نه نداره فعلا حتما ببر فوق تخصص غدد کوکان مشکوکه به بلوغ زودرس با این علاعم.. زود بری میتونی جلوشو بگیری.. اره سینه خیلییی کم بوی عرق

من خیلی ناراحت میشم دختر بچه ها تو سن کم پریود میشن آخه بچه ۸_۹ ساله چی میدونه ب جای اینکه بره پی خاله بازی و ورجه ورجه باید ب فکر نوار گذاشتن باشه و استرس داشته باشه ک لباسش لک نگیره و ..... حتی فکرشم سخته

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
میشه بگی عوارضش چیا هست ؟ من نمی‌دونم 

والا تو همین نی نی سایت همه میان میگن سرطان زاست افسردگی میاره نازایی کیست میاره ولی دکتر گفت عوارص نداره مگر برای کسایی که بیماری زمینه ای دارن 

موی زائد نه نداره فعلا حتما ببر فوق تخصص غدد کوکان مشکوکه به بلوغ زودرس با این علاعم.. زود بری میتون ...

والا پسر من هم موهای ناحیه تناسلیش در اومده هم زیر بغلش 

ولی دکترش گفت بلوغ زودرس نیستفقط بررسی بدنی کرد و یه آزمایش هورمونی ازش گرفت

عزیزم تو اسنپ پزشک زیاد داره همونجا کامنت بخون و با یکی که نظراتش خوب بود مشورت کن. اما بنظرم حالا ک ...

اسنپ برنامه هست؟؟ اره دکتر خوبی هست همه چیزو با دقت بررسی میکنه ولی دوست داشتم نظر چند دکتر دیگه رو هم بپرسم

والا تو همین نی نی سایت همه میان میگن سرطان زاست افسردگی میاره نازایی کیست میاره ولی دکتر گفت عوارص ...

عزیزم تو نی نی سایت جای مشورت پزشکی نیست . شاید بشه روی تبادل تجربه حساب کرد . اگه نمیتونی بری شهر دیگه با دکتر ساینا مشاوره بگیر . 

ببین همه قرص و داروهای هرمونی عوارض داره فرق نمیکنه امپول هست یا قرص یا دارو من خودم قدم 120تا بود ا ...

من خودم تخمدان پلی کیستیک دارم زودم بچه دار شدم نگران نباش اون مشکل بزرگی نیس

ببین همه قرص و داروهای هرمونی عوارض داره فرق نمیکنه امپول هست یا قرص یا دارو من خودم قدم 120تا بود ا ...

ریزش مو ندارین؟؟ موهای دخترم خیلییی زیباس تا روی رانش هست دوست ندارم موهاش بریزه😔😔

میشه بپرسم عوارض بلوغ زودرس چیا هست بجز کوتاهی قد؟؟؟

عزیزم مهمترین عارضه اش همون کوتاهی قده که توی اعتماد به نفس و زندگی اینده اش هم تاثیر گذاره.اما خوب از این ورم فکر کن بچه ای که تو سن کم پریود میشه کودکیش نابود میشه و هنوز بچگی نکرده بالغ میشه. منکه اصلا راضی نبودم دخترم با این شوک روبرو بشه. 

والا پسر من هم موهای ناحیه تناسلیش در اومده هم زیر بغلش  ولی دکترش گفت بلوغ زودرس نیستفقط بررس ...

اره پسر من از ۸ سالگی موی زائد داشت دکترش گفت ربطی به بلوغش نداره .الان یه پسر ۱۵ ساله پشمالو هست که بلوغش کامل نشده رشد قدش هم خوبه خدا رو شکر