2777
2789

خواهر زاده همسرم متولد ۹۰ هست این ماه پریود شد خیلی خیلی مامانش ناراحت بود یه دوره آمپول زده بود از عوارض ترسیده بود آمپول نزده بود دخترش پریود شد ولی بنظرم زود پریود نشده دخترش حسابی قد بلند هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مهمترین عارضه اش همون کوتاهی قده که توی اعتماد به نفس و زندگی اینده اش هم تاثیر گذاره.اما خوب ...

من دخترم ۶ سالشه زیر بغلش جدیدا بوی عرق میده 

دندونای شیریش هم از ۵ سالگی افتادن 

بنظرتون باید نگران باشم؟؟ یعنی باید پیگیرش باشم؟؟؟

نه عزیزم حتما ادامه بده.دخترت تقریبا هم سن دختر منه.منم اول بردم پیش دکتر احمدی تو تهران تشخیص بلوغ ...

مرسی گلم از راهنماییت قد وزن دخترت چنده؟؟ چند سال براش میزنی نگفت؟؟ 

من خودم تخمدان پلی کیستیک دارم زودم بچه دار شدم نگران نباش اون مشکل بزرگی نیس

اون دیگه بستگی داره کلا تنبلی تخمدان اینجوره که تخمک گذاری کم میشه شانس بارداری پایین میاد چاقی مرکزی میگیرن جوش و موهای زائد در میاد ریزش مو هم که جزش هست 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ریزش مو ندارین؟؟ موهای دخترم خیلییی زیباس تا روی رانش هست دوست ندارم موهاش بریزه😔😔

راستی موی دخترتون در روز چقدر میریزه؟دختر من قبل از ۴ سالگی اصلا اصلا ریزش نداشت ولی الان روز زیر ۵۰ تار میریزه . اونم باز دکتر گفت مهم نیست . 

اره پسر من از ۸ سالگی موی زائد داشت دکترش گفت ربطی به بلوغش نداره .الان یه پسر ۱۵ ساله پشمالو هست که ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی نگرانشم 

نوبت بعدیش توی اسفنده خدا کنه بازم بگه به بلوغ نرسیده

میشه بپرسم عوارض بلوغ زودرس چیا هست بجز کوتاهی قد؟؟؟

از لحاظ روحی اذیت میشن میل جنسی شون زود شروع میشه واین باعث میشه خدایی نکرده مورد سو استفاده قرار بگیرن وووو سرطان سینه یائسگی زودرس

ریزش مو ندارین؟؟ موهای دخترم خیلییی زیباس تا روی رانش هست دوست ندارم موهاش بریزه😔😔

من ریزش مو تازگیا دارم بعد از کرونا که گرفتم بدتر شد البته کرونا خودش جز فاکتورش هست تنبلی تخمدانم که باعث ریزش میشه استرسم داشتم کلا همه موهام ریخته ولی هز حالا غصه این چیزا نخور مو به جاش در میاد راهه درمانم که داره ولی وقتی بچت بلوغ زودرس بگیره قدش کوتاه بمونه دیگه نمیتونی کاریش کنی چون تا یه حدی میتونی بهش کمک کنی فعلا تمرکزت رو بلوغش باشه و قدش 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من دخترم ۶ سالشه زیر بغلش جدیدا بوی عرق میده  دندونای شیریش هم از ۵ سالگی افتادن  بنظرتو ...

فکر نکنم به دندون ربطی داشته باشه.دختر من بوی عرق بدنش تند شده بود موهای ناحیه تناسلی دراومده بود سینه اش یه کم رشد کرده بود ..به این چیزها دقت کن خوب زیر نظرش بگیر. اگر شک کردی حتما به فوق غدد کودکان مراجعه کن. نکته مهم از دست ندادن زمانه. چون اگر که پریود بشه دیگه کاریش نمیشه کرد.

شما هورمون رشد زدید؟ یا جلوگیری از بلوغ؟؟ 

من هرمون رشد مصرف کردم ولی خواهرم همزمان دوتاش مصرف کرد قدش بلند تر شد بلوغشم یک سال عقب انداخت 

فکر نکنم به دندون ربطی داشته باشه.دختر من بوی عرق بدنش تند شده بود موهای ناحیه تناسلی دراومده بود سی ...

چون دکتر پسرم گفت زود افتادن دندون شیری هم به بلوغ ربط داره

فکر نکنم به دندون ربطی داشته باشه.دختر من بوی عرق بدنش تند شده بود موهای ناحیه تناسلی دراومده بود سی ...

عزیزم ربطططط داره دختر من حتی دندون آسیاب هم افتاده اون که باید بالای 10 سال بیفته از علائم بلوغ هستش 

راستی موی دخترتون در روز چقدر میریزه؟دختر من قبل از ۴ سالگی اصلا اصلا ریزش نداشت ولی الان روز زیر ۵۰ ...

دخترم موهاش با اینکه خیلییی بلنده ولی ماشالله اصلاا ریزش نداره در حد خیلییی کم 50 تا که زیاده به نظرم