2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

8سالو 3ماهشه 

دختریا پسر علایمش چیه دختراز۸سال یکم علایم داره

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
دختریا پسر علایمش چیه دختراز۸سال یکم علایم داره

دختر علاعمش سینه بوی عرق الانم تحت نظره داره آمپول میزنه دو ماهه ولی دلم با این دکترش صاف نمیشه هرکاری میکنم نمیتونم شهر دیگه هم ببرم

دختر علاعمش سینه بوی عرق الانم تحت نظره داره آمپول میزنه دو ماهه ولی دلم با این دکترش صاف نمیشه هرکا ...

ببین دختر من ۸سالشه یکم عرقش بومیده یه کوچولوهم زیربغلش کرک زده بردم گفت برای سنش طبیعی دکتراز ولی ندادیم ولی سبنه ن نداره

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
11ساله عالیه زود نیس برا پریودی قدش قبل پریود چند بود الان چنده؟  

۱۵۰ بود به گمونم الان ۱۵۲ باید باشه من باز دقیق خبر ندارم عمم می گفت دخترم شده و..

منم بهش می گفتم زوده فلان عمم خودش می گفت ایراد نداره

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
11ساله عالیه زود نیس برا پریودی قدش قبل پریود چند بود الان چنده؟ 

قدربطی نداره چرت بخدا دوستم ۱۸ سالگی پری شده بوده خواهرش ۱۰سالگی قدخواهرش خیلی بلندترازدوست من بود دوستم من۱۶۰بودخواهرش ۱۷۷😐

سنو گرافی رحم و عکس مچ دست دکتر هم سینشو معاینه کرد گفت بلوغ زودرس هستش

نزن ولی خطر ناکه؟

دخترتون خوش ناراضیه؟

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.