2777
2789
سلام عزیزم قد و وزن دخترتون چنده؟؟ من فردا چهارمین امپولش رو میزنم براش 

سلام نه خداروشکر ریزش مونداره. هرروز شیر میخوره. ماست هرروز نمیخوره ولی بیشتر روزای هفته مصرف میکنه. الان وزنش ۳۸ قدش ۱۳۵ هست. فعالیت بدنی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم الان دخترتون چند سالشه؟؟علاعم بلوغ داره؟؟

سلام عزیزم۹سالشه فقط کمی زیربغلش موهای زایددرامده سینه هاشم ی کوچولو دردمیکنه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سلام گلم.بله.تا دوازده سالگی ادامه میدیم.الان ۱۰ سالشه

منم از پارسال ۹تا براش زدم بعد قط کردم الان شش ماهه قطع کردم امروز نوبت دکتر داره احتمالا باز براش شروع کنم نظر شما چیه ؟؟خیلی سرگردانم تو دلم آشوبه چکار کنم😔😔

۹سال طبیعیه گلم دیگه بعداز ۱۱پریود میشه الان قدش چنده؟

۱۳۳عزیزم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
اره پسر من از ۸ سالگی موی زائد داشت دکترش گفت ربطی به بلوغش نداره .الان یه پسر ۱۵ ساله پشمالو هست که ...

سلام،میتونم بپرسم ناحیه تناسلیش مو زاید داشت یا زیر بغل؟دکترش کی بود و الان قدش چقدر هست؟

سلام،میتونم بپرسم ناحیه تناسلیش مو زاید داشت یا زیر بغل؟دکترش کی بود و الان قدش چقدر هست؟

فکر کنم هر دو . الان ۱۷۵. همون قد نمودار تولدش . و همون فرمول میانگین قد من و پدرش . البته امیدوارم بازم رشد کنه .دکتر خوارزمی بندرعباس. پارسال هم دکتر هدایت شیراز هورمون تراپی تجویز کرد . خودمون پیگیری نکردیم .