2777
2789
چند روز پیشم یه خانومی همین جا برام گفت حتی عکس شربتا رو برای منشی فرستادم به دکتر نشون داده بود گفت ...

من هر سری میرم برا 6 ماه دارو میگیرم. 6 تا آمپولش شد 3  میلیون . 3 تا شربت امگا 3 با 3 تا شربت استئو کر با 6 بسته پودر ال ارژنین هم فک کنم حدود 2 میلیون شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من دوست ندارم امپول و دارو مصرف کنه عوارض دارن 

درسته عوارض دارن ولی صد در صد عوارض داروها کمتر از عوارض بلوغ زود رسه . ما که دخترامون بلوغ زود رس دارن واقعا مجبوریم آمپول بهشون بزنیم و روند درمان رو جلو بریم. 

من هر سری میرم برا 6 ماه دارو میگیرم. 6 تا آمپولش شد 3  میلیون . 3 تا شربت امگا 3 با 3 تا شربت ...

شربت و پودر چقد گرونه.. شما آمپول دیفرلین میزنید براش؟؟ به ما چرا اینقد گرون میدن آمپول هارو

شربت و پودر چقد گرونه.. شما آمپول دیفرلین میزنید براش؟؟ به ما چرا اینقد گرون میدن آمپول هارو

نمیدونم والا. من آمپول واریو پپتیل ایرانی میگیرم. دونه 500. به دکترم گفتم اگه نمونه خارجیش بهتره اون بخرم. دکتر گفت با خارجیش فرقی نداره ، دکتر داروخونه هم گفت آمپول خوبی تجویز کرده دکتر. خارجیش گفت یک و نیم در میاد هر کدوم.

نمیدونم والا. من آمپول واریو پپتیل ایرانی میگیرم. دونه 500. به دکترم گفتم اگه نمونه خارجیش بهتره اون ...

اره دیفرلین فرانسویه که من میگیرم 1و400 ماه دوم رفتم بیمه شد 900 دکتر دختر من گفت ایرانی 80 درصد تاثیر داره

عزیزم من دخترم دقیقا اسفند 93 هست . و کاملا علائم رو داره .پنج ماه پیش پزشک بردم و گفت علایم هست ولی ...

سلام عزیزم جواب آزمایش دخترمو گرفتم ال اچ 0/8بود و استرادیول12/3   نمیدونم نرمال هست یا نه؟؟ ولی پروژسترونش بالاس خط قرمز کشیده 0/9هست

نمیدونم والا. من آمپول واریو پپتیل ایرانی میگیرم. دونه 500. به دکترم گفتم اگه نمونه خارجیش بهتره اون ...

سلام بانو دخترمنم ۸سالشه،بلوغ زودرس گرفته. ۶ بار براش آمپول واریوپپتیل تزریق کردم. از ۱۲۹ رسید به ۱۳۳.  مشکلی که  داره این هست که مدام از:درد کمر و پا  گریه میکنه. خیلی نگرانشم. دکترش فقط شربت تقویتی سانستول بهش داده با ویتامین دی دوهفته ای یکبار.  اصلا کلسیم براش ننوشته. خیلی خیلی از این بابت نگرانم😥😥

سلام بانو دخترمنم ۸سالشه،بلوغ زودرس گرفته. ۶ بار براش آمپول واریوپپتیل تزریق کردم. از ۱۲۹ رسید به ۱۳ ...

سلام عزیزم قد و وزن دخترتون چنده؟؟ من فردا چهارمین امپولش رو میزنم براش