2777
2789
حتما براش میخرم شربتای شما رو فعلا یه کم دستو بالمون تنگه

اگه خواستی بگیری به دکتر نشون بده .نمیدونم برا دختر شما هم خوبه یا ن. البته اینا کاملا تقویتیه .فقط بر اساس نیازهای بدن دخترتون میگم با نظر پزشک باشه بهتره

اگه خواستی بگیری به دکتر نشون بده .نمیدونم برا دختر شما هم خوبه یا ن. البته اینا کاملا تقویتیه .فقط ...

اخه هرکی امپول جلوگیری از بلوغ میزنه معمولا اینارو براش تجویز میکنن تو همین سایت خیلی ها گفتن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره دقیقا باید مصرف کنن.برام عجیبه برا دختر شما نداده

چند روز پیشم یه خانومی همین جا برام گفت حتی عکس شربتا رو برای منشی فرستادم به دکتر نشون داده بود گفته لازم نیس ولی حتما میخرم براش .. چقدر هزینشون شد؟؟ 

دختر من ۹ سالشه قدش ۱۲۷ وزنش ۳۰ هست فقط خیلی خیلی کم زیر بغلش کرکی شده منم میگم کاش تا دوازده سالگی پریود نشه زوده گناه دارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر من ۹ سالشه قدش ۱۲۷ وزنش ۳۰ هست فقط خیلی خیلی کم زیر بغلش کرکی شده منم میگم کاش تا دوازده سالگی ...

دختر شما3 سال دیگه هم پریود نمیشه مطمعن باش.. ولی قدش یه کوچولو کمه حس میکنم

عیب نداره گلم اوایل بلوغ یه جهش قدی خوب دارن کاش دختر منم کوتاه تر بود ولی بلوغ زودرس نمیگرفت 

خدا کنه دلم میخواد دخترم قدش ۱۶۰ بشه لااقل پسرم هم ۱۱ سالشه اونم ۱۳۸ هست قدش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜