2777
2789
عزیزم چند تا آمپول براش زدی تا حالا؟؟ این مدت که آمپول میزنه قدش خوب رشد کرده؟؟ چاق نشده؟ 

تا الان 8 تا. فقط الان 140 قدش ، وزنش 35 تا.

بعد از زدن آمپول اشتهاش زیاد شده بود دکترش بهش شربت داد و برا قدش پودر ال ارژنین و برای استخوانش شربت استئوکر داده بهش. اتفاقا هر کی دخترم رو میبینه میگن نسبت به قبل لاغر شده .خدا را شکر زود بردمش دکتر.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تا الان 8 تا. فقط الان 140 قدش ، وزنش 35 تا. بعد از زدن آمپول اشتهاش زیاد شده بود دکترش بهش شربت دا ...

منم به دکتر گفتم دارو بده برای اشتهاش گفت نمیدم خودش باید رعایت کنه  ماشالله خیلی خوبه زنده باشه تو این 8ماه چند سانت رشد کرده؟ ؟

تا الان 8 تا. فقط الان 140 قدش ، وزنش 35 تا. بعد از زدن آمپول اشتهاش زیاد شده بود دکترش بهش شربت دا ...

دکتر دخترم حتی یه شربت کلسیم هم بهش نداده فقط گفت ماهی یه دونه ویتامین د بخوره.. خودم میخام شربت کلسیم براش بخرم

دکتر دخترم حتی یه شربت کلسیم هم بهش نداده فقط گفت ماهی یه دونه ویتامین د بخوره.. خودم میخام شربت کلس ...

وا چرا بهش نداده .من دخترم رو پیش بهترین فوق تخصص غدد شیراز میبرم. دکتر زهره کرمی زاده . 

از استانهای همجوار هم میان پیش ایشون. 

کارش عالیبییه.