2777
2789
عنوان

شیما کاتوزیان

346 بازدید | 30 پست

زنی که صحبتای شیما کاتوزیان رو قبول نداره معذرت میخوام ولی عقل نداااارعععععععع

چطور میتونید زن باشید اما دنباله روی حرف های مردای زن ستیز باشید

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چون صرفا عقیده تو باهاش یکیه نمیتونی ما رو بی عقل جلوه بدی

حق

عشق یعنی میان تمام شلوغی دنیا، یک نفر باشد که دلت فقط پیش او آرام بگیرد.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

ببینید یه سری حرفاشم هست که واقعا جای انتقاد داره یا برای همه خانما صدق نمیکنه

یه سری حرفاشم درسته مثلا اینکه میگه به مردا اعتماد نکنید و مستقل باشید

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

راستش من دوست ندارم یه زندگی مث شیما کانوزیان داتشه باشم

زن باید زن باشه میدونس همش در حال جنگ و درگیری کار زنونه ای نیست و اینجور ادما شوهرای بی عرضه ای دارن ک خیلی بدم میاددد

مردم باید مرد باشه

کلا معتقدم به مثل ایرانی«مردی گفتن زنی گفتن»

که الان امریکاییا بهش رسیدن دنبال انرژی زنانه و خانه داری و بچه دارین پولدار ترین و بالاترین طبقه با یه چیزی تحت عنوانsahm مختصر مادر خانه دار« staying at home mom»

کلاس میزارن😁یعنی من یه زن با کلاسم ک نیاز ندارم کار کنم و خانه داری و بچه داری میکنم

چیزی که کاتوزیان و پیروانش بد میدونن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اونجایی که ویدیو های خانم کاتوزیان رو ندیدم نمیتونم نظر قطعی بدم

اما جالب اینجاست که متن تاپیکت کاملا زن ستیزانس

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...