2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوماهه زندگی ندارم فقطططط گریه.. از عوارض آمپولا خیلییی میترسم😔😔

من استرس این موضوع بلوغ داشتم خدایی دارم بازباخودم گفتم امپولم بزنم استرس عوارضم میگیرم 😭😭😭😭خدا کنه هیچی عوارض نباشه برادخترگلتون 🥰

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
الان قدش چندسانت هست تاثیری داشته امپولا میگن خیلی دردداره وگیرم نمیادامپولش 

عزیزم این امپول دخترم فرانسوی هست گرونترین نوعشه عضلانی هست درد نداره بقیه برندا به بازو زده میشن میگن خیلی درد دارن بله.... کمیاب هستن و گرون من ماه اول 1ملیونو 400 پولش دادم ماه دوم با بیمه 900 

عزیزم این امپول دخترم فرانسوی هست گرونترین نوعشه عضلانی هست درد نداره بقیه برندا به بازو زده میشن می ...

ای خدا چ گرونه حتما عالیه عزیزم نترس شک نکن موفق میشی🥰

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من استرس این موضوع بلوغ داشتم خدایی دارم بازباخودم گفتم امپولم بزنم استرس عوارضم میگیرم 😭😭😭😭خدا ...

عزیزم اگه دکتر گفته طبیعیه چرا آمپول بزنی.. نزن اصلا منم واقعا مجبورم که میزنم.. ممنون عزیزم ایشالله که عوارضی نداشته باشع

منم میخوام براش بزنم دخترم ۱۱سالشه علایم هم نداره ولی قدش کوتاهه۱۴۳هست دیگه بعد عید ببرمش دکتر الان ...

ببین عزیزم وقتی علاعم بلوغ شروع بشه یه جهش قدی ووزنی خواهند داشت حدود 10تا 20 سانت.. بعداز پریود هم 2تا12 سانت رشد میکنن.. 

خودم ۱۶۵ باباش ۱۷۷ عمش نمیدونم ولی خوب کوتاهه ولی خوب خیلیا میگن زدیم و عوارضی نداریم نمیدونم دیگه

من خودم 161 همسرم 178 ولی تو خانوداه داریم خاهرام بیشتر از 170 برادرم 194 عموی دخترمم بلندن... تو اشناهاتون کسی بوده این امپول استفاده کرده باشه ؟؟