2777
2789
عنوان

لطفا خانم های با تجربه تو زندگی متاهلی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 70 پست
ادم بشدت سنتی ایه.  این چیزایی که تو میخوای خواسته و بحث های کوچک جزئی نیستن،  اون دلش م ...

اتفاقا یه محیط کار خفنی داره  یا حتی فامیلاشون همه اوکی و تحصیل کرده و یه ماشین زیره پاشون این بدبختم کرده کوچیک ترین حق من که یه ماشین روندنه ازم گرفته بخدا شده همه چیز عقده و حسرت

بچه هامو چیکارکنم بچه ۳ و ۴ ساله

زنای بچه دار من دیدم بچه هاشون میانباشگاه، یه گوشه برا خودشون بازی میکنن بعدش تایم تموم میشه برمیگردن خونه. 

باشکاه ها حداکثر دوساعته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلشم همین بود  فقط فکر میکنه من پامو از در خونه بزارم بیرون دیگه اینو آدم حساب نمیکنم یا زیر ...

پس می‌ترسه از دستت بده ،باید خودتو بهش ثابت کنی،مثلا تو باشگاه یا کار هنری ای که میگی اگه ثابت قدم و بااراده حرکت کنی اونم کوتاه میاد ،،اما شوهر من برا کار کردن بیرون اصلا کوتاه نمیاد ولی به باشگاه گیر نمیده

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

کانالهای زناشویی عضو بشو راهکارهای خوبی داره .بچه دار شید سرگرم بشید تنها با هم نمونید یه سره مشغول ...

بعدا خوندم بچه داری .دیگه شوهرت همینی که هست فکرش بسته س .بایدخیلی تلاش کنی با کسانی که فکرشون بازه فامیل رزش سفید دوست آشنا رفت و آمد کنید شاید تاثیرخوبی داشت نهایت به یه مشاور بگو باهاش صحبت کنه

برنجایی میخوریم. پر از جیش و فضله موش هست،باید بریزی دور ؟؟؟اون سوال جیش پسرت هم باید از مراجع بپرسی،نه نی نی سایت،ده کیلو برنج حیفه بریزی دور،،اونجا قفل بود،اینجا پیام گذاستم،موفق باشی 

اون تاپیکت قفل بود

از مرجع تقلید بپرس 

فک کنم هربار که برمیداری واسه استفاده اگه خوب بشوری قابل استفاده باشه 

یا حدقل میخای بریزی پرنده 

همشو خوب بشور تو آبکش بذار آبش بره 

بریز رو پارچه پهن کن خشک که شد بعد بریز واسه پرنده

موش تو برنج جیش می‌کنه و فضله میندازه .زنگ بزن از دفتر مرجع بپرس .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

به نظر من کار خودتو بکن .اگه منتظر رضایت اون باشی که فقط رابطتون بیشتر سرد و سردتر میشه.ولی اصلا اصلا باهاش بحث نکن .بگو من این کارا رو میکنم که یک بانوی شاد باشم و یک زن شاد فرزندای خوب تربیت میکنه.اونم بفهمه اینقدر ثابت قدمی تو کارات دیگه بهت گیر نمیده.

دو تا بچه داری گناه دارن اصلا به طلاق فکر هم نکن ( الان همه میریزن سرم که بسوزه و بسازه و اینحرفا ) 

ولی تعارف که نداریم تو شرایط کشور ما طلاق بگیری با دوتا بچه برات فرض قرمز پهن نکردن بری الان کار خوب بگیری دوباره شوهر خوب کنی و اینحرفا

من جای تو باشم اصللاا بحث نمی کنم اصصلا مخالفت نمی کنم تو لج کنی اونم لج می کنه بی خیال باشی خودش کم کم از یسری موارد کوتاه میاد منتها باید زمان بگذره دیگه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم