2777
2789
عنوان

لطفا خانم های با تجربه تو زندگی متاهلی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 70 پست
من اصلا به طلاق فکر نمیکنم 🙄 فقط میخواستم نظرات خاتم های با تجربه رو بخونم که چه جوری این شرایطو ب ...

عزیزم زمان مشکلات رو کم می کنه اصرار بیش از حد بیشتر اونو حساس می کنه اولویت زندگیت الان بچه هاتن پس سعی کن انرژیت رو به خاطر 4 تا کلاس هدر ندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها واقعا الان خیلی بهتر شده خود به خود همین که من کار خودمو میکنم و جوابشو نمیدم انگار نشوندتش س ...

مثلا چیکار کردی ؟ رفتی کلاس و باشگاه بدون اینکه بهش بگی؟بعد باهاش کنار اومد؟

عزیزم اول اینکه بحث های کوچیک الکی به وجود نمیان

بحث های کوچیک در  واقع محلی هستن برای بروزِ ناراحتی ها و دلخوری های قبلی

پس اول باید فکر کنید اون ناراحتی قبلیه چی بوده و چرا به وجود اومده و چطور میشه کمترش میکرد

در مورد رفتار های بی منطق شوهرتون هم همین که میگید بهتر شده یعنی در آینده بهتر هم خواهد شد.

شما بیا ی مدت مثلا چند هفته کلا جو رو آروم نگه دار و هیچکدوم از خواسته هات رو مطرح نکن و از هر بحث و دعوایی جلوگیری  کن و اگه همـ داشت پیش میومد کوتاه بیا و ندید بگیر(واسه تحمل اوضاع هم به خودت بگو ببین همین چند هفته است فقط)

این چندهفته رابطه ی گرم و نزدیک ایجاد کن و اعصاب هردوتون رو آروم نگهدار 

بعد از چند هفته کوچیکترین و قابل اجراترین  خواسته ات رو عملی کن مثلا بگو که من و بچه ها خیلی داریم خسته میشیم توی خونه ی باشگاهی پیدا کردم  که مهد بازی برای کودک هم داره ما گاهی ی دوساعتی باهم بریم اونجا و بیایم... ببین چه نتیجه ای میگیری؟

‌اگه جواب داد بدون که کم کم به بقیه خواسته هات هم میرسی

مرد های زیادی دیدم  که به جامعه بی اعتمادن و از حضور زنشون در اجتماع میترسن اما کم کم با افزایش سن و پختگی رو به بهتری میرن

آفرین اتفاقا حرف حق زدی بچه ها نباید تاوان مارو پس بدن

دقیقا اون طفلکا که خودشون نخواستن بیان ما اونا رو آوردیم پس باید سعیمون و کنیم حداقل یه محیط آرومم براشون فراهم کنیم 

همه تو زندگی مشکل دارن همسر منم گاهی چنان رو مخ میره و واقعا عجیب مقصر و حق به جانب بخوام لج کنم اعصاب هممون خورد میشه ولی مرتب تو دلم میگم بی خیال بخاطر بچه ها جواب نده کوتاه بیا بگذر

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
دقیقا هیچ کس تادتو موقعیتش نباشه درک نمیکنه. با مدرک مهندسی نشد کار مناسب پیدا کنم. کار کزدن‌تو بع ...

آفرین دقیقا وقتی اینه شرایط فاز روشنفکری و زندگیه کشورای دیگه رو برداریم تهش فقط خودمون بیچاره میشیم 

شرایط فراهم باشه منم موافقم ولی رویایی که نمیشه فکر کرد واقعیت همینه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من اصلا به طلاق فکر نمیکنم 🙄 فقط میخواستم نظرات خاتم های با تجربه رو بخونم که چه جوری این شرایطو ب ...

بگو میخوام برم باشگاه که هیکلم خوب بشه به هم بیاییم. میخام‌جوون و سرحال باشم به خاطر تو و بچه ها. دوست ندارم از جامعه عقب بمونم و از تو کمتر بشم. دو روز دیگه قند و چربیمم میره بالا خودت اذیت میشی اونوقت. اصلا هر باشگاهی میرم که تو بگی. خودتم ببرم و بیارم. 

خلاصه اگه قابلیت گول خوردن داره، با زبون نرم بگولونش 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟