2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان ممنون از همگی لطفا شماره هاتون رو درخواست دوستی بزنین بفرستین گروه تشکیل شده ممنونم دوستمون دارن رژیم رو قرار میدن اگر امشب جواب ندادم حتما فردا میام مرسی از همه

اللهم عجل لولیک الفرج :) 

سلام استاتر جان.

@کرانچی،آتشی  

عزیزم گروه زدن خوب نیست.من یه تاپیک میزنم که اونجا خودمون باشیم...شما اگه موافق باشین یه توضیح اساسی میدین به ما،مثلا تا هفته اول مجاز به مصرف کدوم از مواد ها هستیم؟یا یه سری مواد ها بعد از چه مدتی از هرم قابل استفاده است؟؟

بعد از اون شما هرروز به ما برنامه میدین،بعد شب ها ما گزارش میزاریم تو همون تاپیک،جهت انرژی و انگیزه.

بهم خبر بده.

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
سلام استاتر جان. @کرانچی،آتشی     عزیزم گروه زدن خوب نیست.من یه تاپیک میزنم که اونجا خ ...

سلام عزیزم من که حرفی ندارم بزار ببینم بقیه هم موافقن چشم

اللهم عجل لولیک الفرج :) 
بچه ها برای فردا می تونین از یکی از این رژیما استفاده کنید

مرسی عزیز دلم...

من فردا نمیتونم بگیرم .ولی کالری شماری میکنم برای فردا.

پس فردا تا ۷ روز اگه برای تو زحمت نباشه بهمون برنامه بدین تا هر هفت روز رو اجرا کنیم🌹❤️😍

مرسی عزیز دلم واقعا زحمت میکشی.💕☘️

امیدوارم بتونم تو ۷ روز حداقل ۴ کیلو کم کنم🙁میشه کرانچی جان؟!؟

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
مرسی عزیز دلم... من فردا نمیتونم بگیرم .ولی کالری شماری میکنم برای فردا. پس فردا تا ۷ روز اگه برای ...

فدات عزیزم حتما می شه چرا که نه ... اگه هم با کالری شماری راحتی خب بیا کالری شماری بگیریم چالش بذاریم 

فدات عزیزم حتما می شه چرا که نه ... اگه هم با کالری شماری راحتی خب بیا کالری شماری بگیریم چالش بذاری ...

سلام عزیزم میشه لطفا نمونه برنامه هاتو کامل برا من بفرستی ممنون میشم بهت درخواست دوستی میدم یا اونجا بفرست یا همینجا ممنون