2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک👍👍

| مشاهده متن کامل بحث + 13104 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دو هفته قبل شب یلدای پارسال شروع کردم با وزن ۱۱۰.پایان اردیبهشت  نزدیک ۵ ماه و نیم ۴۰ کیلو کم کردم.و ۷۰ شدم.۶ ماه تثبیت بودم.و الان دو سه ماهه خارج از تثبیتم که رعایت نکردم و کلی خوردنی غیر محاز خوردم از شیرینی و برنج و ....بگیر ۳ کیلو برگشتم.که خدا بخواد دوباره میخوام اصولمو رعایت کنم.

خدایا مددی...
هزینه رژیمت چقدر شد؟

با منی ؟ 

۱۰۰ و‌خرده ای شد فکنم ۲ ماهه با تخفیف انقد شد 

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁

یجا هم ممنوعه هارو نوشته اونو هم بفرستم ؟

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁
منم پیجشو دارم اتفاقا از اون میخوام بگیرم هزینش چقدر شد؟

من برنامه دوماهه گرفتم که تا 15 کیلو کاهش داره + تثبیت

فکر کنم شد 420 

تو تخفیفش خریدم 

مکملایی هم که گفته حدودا 700-800 میشه البته جایگزین ارزون تر دارع

من برنامه دوماهه گرفتم که تا 15 کیلو کاهش داره + تثبیت فکر کنم شد 420  تو تخفیفش خریدم  ...

خوبه،من خواستم قبل عید شرو کنم.دیدم عید پیش روعه و یهو ادم سست میشه.گذاشتم بعد عید با باشگاه شروع کنم انشالله