2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک👍👍

| مشاهده متن کامل بحث + 13104 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه،من خواستم قبل عید شرو کنم.دیدم عید پیش روعه و یهو ادم سست میشه.گذاشتم بعد عید با باشگاه شروع کن ...

من شب یلدا.عید نامزدی و عقد و عروسی خواهر شوهر همه رزیممو داشتم و سفت و سخت رعایت کردم.وقتی کم کنی و سبک بشی ارادت بیشتر میشه

خدایا مددی...
پنج کیلو تو دو ماه اول بقیه دو ماه دوم من الان شدم ۶۳قدم ۱۶۹ حس میکنم دیگه کم نمیکنم دوست دارم بشم ...

خب پس به تناسب اندام رسیدی که روند کاهش کم شده ، یه رژیم شک بگیر دو سه روز بعد دوباره از اول شروع کن ...مثلا دو هزار کاری و بعدش هزار ،هزار و دویست کالری مصرف کن

من شب یلدا.عید نامزدی و عقد و عروسی خواهر شوهر همه رزیممو داشتم و سفت و سخت رعایت کردم.وقتی کم کنی و ...

اره واقعا.اما کتو یخورده رژیم سختیه.ادم بخواد بره مسافرت یا جایی مهمون باشه اذیت میشه

بعد عید ادم ازادتره و بهتر میتونه رعایت کنه

شما از چ روغنی استفاده میکنید؟

اره واقعا.اما کتو یخورده رژیم سختیه.ادم بخواد بره مسافرت یا جایی مهمون باشه اذیت میشه بعد عید ادم ا ...

ببین اگه اصول رو یاد بگیری نه تنها سخت نیست که لذت هم میبری.من روغن نارگیل و زیتون

خدایا مددی...
گاهی وقتا کیک و شیرینی مخصوص کتو از شیرینی فروشیهای بزرگ بخر

محدثه کلی چیزای خوشمزه کتویی یاد میده برا عید و یلدا کلی شیرینی و دسر درست کردیم برای خودمون.همه هم محاز

خدایا مددی...