2777
2789

بچه ها من هنوز سر کار هستم شبهای تعطیل تا دیر وقت مجبورم بمونم حتی اگر کار نباشه دخترم پیام داده بابا دوباره خورده زمین خودم اینجام دلم خونه 

طفلک دخترم مثلا داره برای کنکور میخونه پسرمم از بس تو خونه مواظب باباش بوده منزوی شده دیگه منه بیچاره هم تا این موقع سر کار حالا دخترم عکس پهلو باباشو فرستاده دارم میمیرم ولی نمیتونم برم باید صبر کنم آخرین مشتری هم بره تمیز کنم بعد برم حتی اگر مشتری هم نباشه باید تا هر وقت دستور دادن بمونم تو رو خدا با دلهای پاکتون برام دعا کنید شاید خدا به دل شما نظر کنه منو که فراموش کرده

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم عزیزم

عزیزم 😔هنوز درگیر شوهرتی؟؟؟ خوب نشد؟؟؟ چه میکنی اوضاعت بهتر شده ؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم 😔هنوز درگیر شوهرتی؟؟؟ خوب نشد؟؟؟ چه میکنی اوضاعت بهتر شده ؟؟؟

هنوزززز درگیرم کاش بدتر نشه جیگرم براش اتیش گرفته ما جزو فراموش شدگانیم عزیزم

هنوزززز درگیرم کاش بدتر نشه جیگرم براش اتیش گرفته ما جزو فراموش شدگانیم عزیزم

چه زن قوی و با معرفتی هستی الهی خدا بهتون نظر کنه یادمه صدرا بودی الان کجا کار میکنی؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
محبت داری گلم برام دعا کن

انشالله درست میشه عزیزم 

مریم جان میشه بپرسم دکتر گوش همسرت کی بود ؟؟؟ من همسرم شنواییش از دست رفته هر چی دکتر رفتیم خوب نشد که نشد 😔😔

یادمه آخرین تاپیکات قرار بود گوشی خلبانی رو امتحان کنی 

مشکلم اینه که تعادل نداره بمیرم الهی اصلا نمیتونه تنهایی راه بره بعضی وقتا دلش نمیاد بچه ها رو صدا بزنه این بلا ها سرش میاد الان خودم اینجام دلم خونه دوست دارم پرواز کنم برم برسم خونه ببینم چی شده یه روغنی پامادی چیزی براش بزنم خیلی ناجور کبود شده 

چه زن قوی و با معرفتی هستی الهی خدا بهتون نظر کنه یادمه صدرا بودی الان کجا کار میکنی؟؟؟

ممنونم عزیزم لطف داری هنوزم صدرا هستم 

تو یه سفره خونه کوفتی