2777
2789
عنوان

از بس شوهرم زمین میخوره دلم میخواد بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 59 پست

سلام.ان‌شاءالله خدا بهتون توان بده و همسرتون شفا پیدا کنه...

منم شیرازی ام کاش میتونستم کمک کنم بهتون🥲

خدا خیرتون بده پای همسرتون وایستادین...از امشب چهله دعای ناد علی گرفتم حتما برای همسر شما و همه مریض ها هم دعا میکنم❤️

منیر یه درد بی درمان خاموشه و اونیکه مبتلاست تو یه جهنم سختیه...من منیر خفیف دارم خدا نیاره روزی رو ...

نمیدونم چه کار کنم گیجم سر در گم هستم هر کاری تونستم کردم تهران نمیتونم ببرمش متاسفانه 

ممنون از اینکه درکم میکنید و به امید شفای شما و همه بیمارانی که از این بیماری رنج میبرن 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیزحمت یکم در مورد این بیماری میگی الهی خدا همه مریضا رو شفا بده ، داداشم مادرزادی گوشاش یکی ن ...

همین عدم تعادل و افتادن های مکرر میتونه تو بچه مشخصه منییر باشه . ولی کم شنوایی باعث این عصبی شدنش هست

با یه نوار گوش مشخص میشه منییر

تو بزرگسال صدای وحشتناک توی گوش و تهوع سرگیجه عدم تعادل، افسرگی ، عصبانی شدن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
عزیزم بیزحمت یکم در مورد این بیماری میگی الهی خدا همه مریضا رو شفا بده ، داداشم مادرزادی گوشاش یکی ن ...

حلزون گوشش باشه قابل درمانه نگران نباشید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
باعث افتخاری اسی که پای همسرت موندی و انقد مهربونی ان شاالله خدا بهت صبر بده و سلامتی و شفا برای همس ...

لطف داری عزیزم 

نمیدونم چه کار کنم گیجم سر در گم هستم هر کاری تونستم کردم تهران نمیتونم ببرمش متاسفانه  ممنون ...

تزریق به گوش انجام دادید براش! ببین نباید به این شدت باشه ها! احتمالا نتونستید دکتر خوبی ببرید. 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
سلام.ان‌شاءالله خدا بهتون توان بده و همسرتون شفا پیدا کنه... منم شیرازی ام کاش میتونستم کمک کنم بهت ...

ممنونم مهربون چقدر شماها مهربونید

انشالله، عزیزم منییر جریانش فرق داره 

تزریق به گوش انجام دادید براش! ببین نباید به این شدت باشه ها! احتمالا نتونستید دکتر خوبی ببرید.  ...

نه انجام ندادم اما دکترای خیلی خوبی بردمش 

چرا دوبار خورده زمین؟ کارتون چیه؟ اگه راحت نیستی و دوست نداری لازم نیست به سوالام جواب بدی انشالله ...

دخترم داشته درس میخونه پسرمم فیلم می‌دیده منم که خبر مرگم سر کار بودم دلش نیومده صداشون کنه با پهلو خورده زمین

تو سفره خونه کار میکنم

خدا بهت کمک کنه و صبر بده بهت امبدوار باش و دعا بخون خدا بزرگه.دخترتون رشته چی کنکور داره

ممنون عزیزم

تجربی