2777
2789
عنوان

از بس شوهرم زمین میخوره دلم میخواد بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 59 پست
انشالله درست میشه عزیزم  مریم جان میشه بپرسم دکتر گوش همسرت کی بود ؟؟؟ من همسرم شنواییش از دست ...

شما شیرازی؟ 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
ممنونم عزیزم لطف داری هنوزم صدرا هستم  تو یه سفره خونه کوفتی

😔😔نمیدونم روزگار کی دست از سر ما برمیداره منم پارسال یه پام سر کار بود یه پام دکتر و دارو شوهرمم خونه نشین الانم به خاطر گوشش عصبی و افسرده شده شغل درستی هم نداره به خاطر شنواییش هم جایی نمیتونع بره کامل درکت میکنم 

الهی خدا اول به شما یه نظری بکنه و به بچه هاتون 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔نمیدونم روزگار کی دست از سر ما برمیداره منم پارسال یه پام سر کار بود یه پام دکتر و دارو شوهرمم خ ...

وای هر وقت یکی اسم بیماری گوش میاره تمام تنم میلرزه خیلیییی بده خیلی خدا نصیب دشمن هم نکنه

وای هر وقت یکی اسم بیماری گوش میاره تمام تنم میلرزه خیلیییی بده خیلی خدا نصیب دشمن هم نکنه

شوهرم عصب گوشش آسیب دیده 😭😭

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
صدرا 

ببین عزیزم من اکثر دکترا رفتم ولی پیشنهادم بهت اینه برو اتفاقات خلیلی بعد اونجا بگو برات نامه بنویسن برای درمانگاه اساتید همونجا راهنماییت میکنن بهترینش ن دکتر شیشه گر هست اینجوری زودتر به نتیجه میرسی همه مداراکات هم ببر نوار گوش نوار عصب هر چیزی که داری اگر اورژانسی باشه زود نوبت میدن ولی دکترای خوب مخصوصا اگر بار اول بخوای بری نوبت چند ماهه میدن من دکتر علی آبادی یه مدت میرفتم ولی فقط اوضاع پول بود

منم منیر گوش دارم یعنی  آخر و عاقبتم این شکلیه؟

تو رو خدا زود بهش برس نمک نخور به هیچ عنوان استرس نداشته باش موز پنیر فست فود اینا نخور نگران هم نباش قرار نیست که همه مثل هم بشن شوهر بیچاره من عصب گوشش درگیره

ببین عزیزم من اکثر دکترا رفتم ولی پیشنهادم بهت اینه برو اتفاقات خلیلی بعد اونجا بگو برات نامه بنویسن ...

دکتر شیشه گر اولین دکتری بود که رفتیم گفت سمعک اما اصلا رو شوهرم جواب نداد پارسال نزدیک ۱۰تومن هزینه کردیم افتاده گوشه خونه خاک میخوره اصلا نمیفهمن مشکل از کجاست اپتومتریست درمامگاه مطهری میگفت اصلا موردی مثل شوهر شما ندیدم 

انشااله  امام علی خودش کمک شوهرت کنه معجزه شه

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
تو رو خدا زود بهش برس نمک نخور به هیچ عنوان استرس نداشته باش موز پنیر فست فود اینا نخور نگران هم نبا ...

متاسفانه دکتر به من گفت آلزایمر زود رس در کمینشه عدم تعادل و سرگیجه هم داشت الان یه کم بهتره اما آستانه شنواییش خیلی پایینه

من براى شفاء جميع بيماران و بيمار شما سوره ياسين هديه به صاحب اين شب و روز مى خونم 

ان شاءالله گره از مشكلات همه باز شه و خدا بر قامت تمام بيماران لباس سبز عافيت بپوشاند…

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
دکتر شیشه گر اولین دکتری بود که رفتیم گفت سمعک اما اصلا رو شوهرم جواب نداد پارسال نزدیک ۱۰تومن هزینه ...

منم دردم همینه بخدا اولین باره یه مورد مشابه شوهرم میبینم ایشالا که خوب بشن ایشالا خدا دلش به رحم بیاد 

ممنونم عزیزم لطف داری هنوزم صدرا هستم  تو یه سفره خونه کوفتی

منیر یه درد بی درمان خاموشه و اونیکه مبتلاست تو یه جهنم سختیه...من منیر خفیف دارم خدا نیاره روزی رو که شروع میشه 

عزیزم حواست به روحش هم باشه

تهران یه دکتر معجزه گر به اسم فرامرز معمارزاده داره اگه دسترسی داری ببر کامل هم خوب نشه از اینی که هست صدالبته بهترتر میشه.

به امید شفای بیماران چه کودک چه پیر

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی