2777
2789
عنوان

فمی لاکت

85329 بازدید | 19 پست

سلام 

صرفا جهت تجربه نوشتم اگه خدا نخواسته بیماری یبوست ،بواسیر،شقاق،سندروم روده تحرک پذیر یا آی بی اس دارین و رفتین دکتر،دکتر فمی لاکت نسخه کرد کلا نخرین چون یبوست چند برابر تشدید می کنه یعنی در حد افتضاح.و هزینه دارو هم زیاد هست که یک ضرری هم میشه.

فک کنم گلاب به روتون فقط برای اونایی که اس...ل دارن خوبه ولی اونایی که یبوست دارن نخورن که خیلی خیلی خیلی بده.

فقط تا جایی می تونی با رژیم سالم و ورزش دنبال سلامتیون باشین.ان شاالله

به عشق حسین(ع) به سوی مهدی(عج)🌹❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه زمانی پروبیوتیک ژری لاکت میخوردم بد نبود

ولی بعد که دوباره شروع کردم مشکل گوارشی اورد برام

به جاش اسفرزه و دانه چیا بخور عالیه برای گوارش

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
ولی یه دکتر بود رفتم هرکی اسهال میگرفت بهش فمی لاکت میداد و میگفت ماست پرو بیوتیک هر دوتاش منو افت ...

آخه ت نت نوشته یوبسا باید ژری لاکت بخورن.

به عشق حسین(ع) به سوی مهدی(عج)🌹❤
ممنون سبوس برنج چطور؟

امتحان نکردم

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

من فمی لاکت میخورم آلرژیم کم شده مشکل یبوست هم پیدا نکردم

در کل راضی ام 

بخاطر اون مشکلی هم که میخورم راضی ام ازش

این قرص پروبیوتیکه باکتری های سودمند برای روده هست

بعضیا یبوست میشن انگار ولی من نشدم