2777
2789
عنوان

میکرو گاج؟

2158 بازدید | 12 پست

بنظرتون خوبه؟ کسی داشته؟ با میکرو طلایی گاج چ فرقی میکنه؟ واسه کسی میخام که هیچ تستی تاحالا نزده 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طلایی جمع بندی کل سه ساله زیاد تستاش سخت نیستن و اینکه پاسخنامش یه کتاب جداعه

بنظر شما طلایی خوبه یا خوده میکرو

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤

دروس تخصصی

همه ی درسارو از یه انتشارات نخر 

گلچین کن 

میکرو شنیدم فیزیکش خوبه 

اگه تا حالا هیچ تستی نزده پس یعنی صفره

واسه زیست پایه به پایه خیلی سبز بگیر 

واسه شیمی مبتکران و خیلی سبز هر دو شون خوبن ولی خیلی سبز کم حجم تر و تستاش به روز تره 

واسه ریاضی هم اگر خیلی ضعیفه انتشارات تخته سیاه خوبه

کاربری دست دونفره😊
همه ی درسارو از یه انتشارات نخر  گلچین کن  میکرو شنیدم فیزیکش خوبه  اگه تا حالا هی ...

اخه از یه مشاور پرسیده بود گفته بود ک کتابا سطح بندی دارن از ضعیف تا قوی مبتکران دسته قویه و خیلی سبز متوسط ضعیف بهش میکرو معرفی کرده بود 

نمیدونم تخصصی کدوم رشته رو میگید، برا هندسه میکرو طبقه بندی خوبه، برا حسابان و ریاضی تجربی میکرو طلایی خوبه ولی برای شروع از صفر تجربی به نظرم ریاضی مهروماه بهتره،برا گسسته و آمار گاج خوب نیست و خیلی سبز بهتره، برا زیست کلا گاج به نظرم خوب نیست و خیلی سبز بهتره، برای شیمی هم مبتکران و خیلی سبز خوبن

اخه از یه مشاور پرسیده بود گفته بود ک کتابا سطح بندی دارن از ضعیف تا قوی مبتکران دسته قویه و خیلی سب ...

به نظرم کتابای میکرو به جز فیزیکش بقیش زیاد جالب نباشه گلم 

سطحش چجوریه دقیقا 

بگو تا بهت بگم چی بگیری

کاربری دست دونفره😊