2777
2789
عنوان

ساوه ای های گل بیاید+ازدواج

1898 بازدید | 42 پست

بچه هاماکوردیم قراره ی دخترازساوه بگیریم میشه بگید خصوصیات اخلاقی چطورن میدونم همه چاخوب و بدداره

کلی اگ رسم خاص اخلاق خاص دارن بگید دختره ی رگش اسدابادفک کنم کرد و ی رگ دیگه ش ساوه

و برا تعیین مهریه  و جهیزیه چجورن 

خیلی خوبن کاری به کارکسی ندارن سرشون توکارخودشونه اگه باهاشون کارنداشته باشین کاری ندارن کلا ساوه ای ها توخودشونن اهل حاشیه وسرک کشیدن توزندگی دیگران نیستن واسه خودشون زندگی میکنن دختراشونم بشدت بسازواهل زندگی هستن وزرنگن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل تهرانیا معمولا چندتیکه شیربهامیخوان مهریه هم زیادنمیندازن درحدمعقول توقیدوبندطلاهم نیستن

شیربهامثلا چقد ؟؟؟؟

و جهیزیه یعنی چن تیکه ب دامادمیگن بخره مث چیا؟؟؟

شیربهامثلا چقد ؟؟؟؟ و جهیزیه یعنی چن تیکه ب دامادمیگن بخره مث چیا؟؟؟

شیربها همون چندتیکه ازوسایل جهازه مثلا ۳تا۵تیکه ازوسایلای بزرگ رومیگن دامادبگیره ولی بقیه ی چیزاروسخت نمیگیرن مثل عروسی وطلا واینجورچیزارو

حالت خوبه اسی تو دویقه چقدر تاپیک زدی .از ی طرف میگی شوهر داری و....از ی طرف میگی دوس پسرت ولت کرده ...

ی تاپیک بیار ک گفتم شوهر دارم...

اره دوس پسرم گفتم ولم کرده مال خیلی وقت پیش بود چ ربطی ب این تاپیک داشت الان

فقط دنبال حاشیه و حرفید گفتم قراره ازساوه دختربگیریم کجاش ایرادداره مشکلش چیه

شیربها همون چندتیکه ازوسایل جهازه مثلا ۳تا۵تیکه ازوسایلای بزرگ رومیگن دامادبگیره ولی بقیه ی چیزاروسخ ...

اها خیلیم عالی مرسی فدات.

رسم خاصی دارن یا ن مثلا کادو بخری براخواهر و مادر عروس یا چیرخاصی رسم دارن

ی تاپیک بیار ک گفتم شوهر دارم... اره دوس پسرم گفتم ولم کرده مال خیلی وقت پیش بود چ ربطی ب این تاپیک ...

خخخ اومدم پاکش کنم دیدم جواب دادی من داشتم تاپیک کسی دیگه رو میخوندم قروقاطی شد رفتم تو لیست کله نی نی سایت فکر گردم تاپیکای شماس ببخشید استباه از من بود 😂😂😂 

ساوه ای ها اصالت ترکن یا مال کجان عزیزم

عزیزم ترک هم دارن ولی بیشترشون فارسن وفارسی صحبت میکنن بعضیاشون یکم لحجه دارن مثلا کلمه های فارسی رومیکشن ولی کلن اخلاقاشون مثل تهرانی هاست