2777
2789
عنوان

ساوه ای های گل بیاید+ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساوه هم فارس داره 

هم ترک داره

هم کرد

بخاطر اینکه کارخونه و شهر صنعتی داره

فارس هاشون میدونم‌ رسم دارن خونه میندازن مهریه یا سکه

بقیه رسوم هم مثل عرف هست.

شهر بزرگی نیست و مردم خوبی هم داره

بی شیله پیله هستن

من چند ترم اونجا درس دادم

خیلی دانشجوهای خوب و ماهی داشتم

دخترای زیبایی بودن

زودم ازدواج نکردن مثلا دوره ارشد و اینا...

بیشتر با تهران و‌کرج و قم مراوده  میکنن بلحاظ خرید و مراکز پزشکی و ...چون معمولا ساوه ای ها زرنگن ،سریع رشد میکنن بعد میرن تهران و ...زندگی میکنن😅

بچه های من که خیلی شیک پوش بودن و البته به روز

من چند ترم اونجا درس دادم خیلی دانشجوهای خوب و ماهی داشتم دخترای زیبایی بودن زودم ازدواج نکردن مث ...

درسته یادم رفت بگم به استاتر دختراشون خوشگلن وسرسنگین واهل کارودرس وکلا روی پای خودشون وایمیستن ندیدم توشون تنبل باشن من بخوام برای پسرم دختربگیرم حتماساوه ای میگیرم

خودتون کجایی هستین؟

تهرانی هستیم ولی آشنایی دارم باهاشون به استاترگفتم چندتاعروس داریم ازساوه چون مهمان نوازن خیلی رفت وآمدداریم مخصوصاکه یکی ازهمین خانواده هاباغ داره دائم مارودعوت میکنه وجالبش اینه که خیلی راحتن باهامون انگارماروازبچگی میشناسن خیلی راحت برخوردمیکنن واینکه خیلی باتقواهستن مثلاتااذان میگه ازسرسفره بلندمیشن میرن زودی نمازاول وقت رومیخونن

تهرانی هستیم ولی آشنایی دارم باهاشون به استاترگفتم چندتاعروس داریم ازساوه چون مهمان نوازن خیلی رفت و ...

اره دقیقا همین جوره که میگی

خیلی صمیمی و خونگرم هستن

من اون چندترم که ساوه بودم واقعا لذت میبردم

انقدر هوام و ذاشتن

بعد اکثرا باغ داشتن ترم دوم کلی محصولات باغی میاوردن و ...

منم دوستشون داشتم

ساوه هم فارس داره  هم ترک داره هم کرد بخاطر اینکه کارخونه و شهر صنعتی داره فارس هاشون میدون ...

خیلیم عالی ببین ایناکرد اسدابادن دراصل بزرگ شده ساوه

درسته یادم رفت بگم به استاتر دختراشون خوشگلن وسرسنگین واهل کارودرس وکلا روی پای خودشون وایمیستن ندید ...

اینااصالتشون کرد اسدابادو چن ساله ساوه هستن