2777
2789
عنوان

ساوه ای های گل بیاید+ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 42 پست
عزیزم ترک هم دارن ولی بیشترشون فارسن وفارسی صحبت میکنن بعضیاشون یکم لحجه دارن مثلا کلمه های فارسی رو ...

اهامرسی فدات شم..بیین برامهریه فقط سکه میگن یا مثلاخونه وزمین و اینچیزا هم قبالع میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن .استان مرکزی هم یکی از شهرستانهاش ساوه هس .همون اراک 

شناخت داریدازشون اگ دارید میشه بگید چجورن و چجورنیستن برامهریه فقط سکه یاچیزای دیگه هم میگن

اها خیلیم عالی مرسی فدات. رسم خاصی دارن یا ن مثلا کادو بخری براخواهر و مادر عروس یا چیرخاصی رسم دار ...

نه ازین رسماندارن مراسماشون اول خواستگاری بعدبله برون ولباس برون روباهم میگیرن وقرارعقدمیذارن وبعدعقدم یه مدت نامزدی وبعدشم عروسی اگرم خانواده ی دخترموافقت کردن میتونیدصحبت کنه دامادباعروس وعروسی نگیریدپاتختی هم دارن که فامیلای نزدیک کادومیبرن وطی نامزدی شب یلداوعیدهابرای عروس کادومیبرن 

نه ازین رسماندارن مراسماشون اول خواستگاری بعدبله برون ولباس برون روباهم میگیرن وقرارعقدمیذارن وبعدعق ...

ممنون گلم مرسی ازراهنمایت..ببین دختراشون معمولازودشوهرمیدن یادیر 

اهامرسی فدات شم..بیین برامهریه فقط سکه میگن یا مثلاخونه وزمین و اینچیزا هم قبالع میکنن

خدانکنه..بستگی به طرفتون داره ولی بیشترهمون سکه میندازن کم پیش میادبگن چیزی به نام کنن ...البته خودم ساوه ای نیستم چندتاعروس ساوه ای توفامیل داریم همشون خوبن بسازواهل زندگی وسرشون توکارخودشونه زیاداهل رفت وآمدم نیستن ولی مهمان نوازن توی مراسماشون بودم بخاطرهمین اطلاعات دارم

خدانکنه..بستگی به طرفتون داره ولی بیشترهمون سکه میندازن کم پیش میادبگن چیزی به نام کنن ...البته خودم ...

مرسی گلکم نمیدونی مثلا چ تعدادسکه میگن معمولا زیادیاکم

ممنون گلم مرسی ازراهنمایت..ببین دختراشون معمولازودشوهرمیدن یادیر 

اتفاقاعروس خالم ساوه ایه خالم میخواست خواهرشوبرای یکی معرفی کنه دختره چون ۲۱سالش بودپدرومادرش قبول نکردن گفتن زوده عروسای فامیلامونم بالای ۲۵سال بودن رفتیم خواستگاری یکی ۲۵ یکی ۲۷ یکی۲۸

اتفاقاعروس خالم ساوه ایه خالم میخواست خواهرشوبرای یکی معرفی کنه دختره چون ۲۱سالش بودپدرومادرش قبول ن ...

مااینی ک معرفی کردن اخر۶۹ و شاغله نمیدونم خوشگله یا ن کارش دقیقاچیه

مااینی ک معرفی کردن اخر۶۹ و شاغله نمیدونم خوشگله یا ن کارش دقیقاچیه

مااینجوری که دیدیم وشنیدیم دخترروزودشوهرنمیدن یعنی مثل بعضی ازشهرها عیب نمیدونن حتی براشون مهم نیست دخترشون شوهرکنه