2777
2789

نوزده تهران

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

۲۲

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435