2777
2789
عنوان

خدایی چرا رو شوهر ادم‌کراش میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 97 پست
نمیدونم چرا نینی سایتی ها اصرار دارن بگن تمام موجودات مونث فرشته الهی هستن و هرچی کرمه از سمت مردهاس ...

دقیقا همینه

حس بد میگیره ادم

من اصلا اینجا نگفتمشوهرمتقصیر داره یا نداره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا من به عنوان یه زن هیچ وقت این فکر و خیالا ندارم.با اینکه همسرم قیافه خوبی داره،البته من بهش سرتر ...

نگاه مهم نیست نگاه کنن ی چیز عادیه نگاه کردن

تو اینستا پیام میدن

شمارش رو کارت مغازس پیام میدن زنگ میزنن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر صد در صدی شوهرته بقیه علم غیب ندارن بدونن متاهله

والا منم حلقه نمیندازم

تیپامم بسته نیست بگم کسی نگام نمیکنه اما بخدا مردا اینجوری نمیکنن ک جدیدا بعضی دخترا میکنن

مخصوصا تو دانشگا رو استادا کراش میزنن،شاید طرف رل داره

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خوب یع سری مهمنیشت براشون اینقدر خار و هرزه آمد

بگه زن دارم میگن باشه سرطان ک نداری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا منم حلقه نمیندازم تیپامم بسته نیست بگم کسی نگام نمیکنه اما بخدا مردا اینجوری نمیکنن ک جدیدا بعض ...

نمیخوام ناراحتت کنم

اما

شاید کارما باشه اسی؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

به شوهر من اینجوری میگن و پیام میدن😖😖😖

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

اگر مجازی منظورتونه پیج خصوصی کنن همسرتون

متاسفانه تبعات افراط تو هر زمینه ای همین سست شدن بنیان خانواده ها و خراب شدن جامعه است

باید جنبه و فرهنگ هر چیزی از مجازی تا آزادی و داشته باشن همه

هم خانم هم آقا

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من کلا تو زندگیم از هر کی خوشم اومده فقط تو دلم بوده

به طرف بروز نمیدادم حسمو

شوهرمو بار اول که دیدم خوشم اومد ازش بهم شماره داد ولی با وجود اینکه خوشم میومد ازش بهش زنگ نزدم

خیلی پیشنهاد هم داشتم ولی هیچوقت نچسبیدم به کسی

حالا طرف متاهل هم باشه دیگه بدتر

یه چیزی بگم اینکه میگن مرد خوب باشه به هیچکس رو نمیده ..به حاج آقا بهجت گفتن اگه با یه زن خوشگل تو خونه تنها باشی چیکار میکنی .حاج آقا گفت هیچ خوشگل نباشه بازم به خدا پناه میبرم .یعنی حاج آقا بهجت هم میگه به خدا پناه میبرم چون شیطان همیشه در کمین هست .اون وقت بعضیا میگن مهم نیست زن پیشنهاد هم بده ،،مهم این مرد قبول نمیکنه .بخدا شیطان نمیزارع وسوسه میکنه

مقصر صد در صدی شوهرته بقیه علم غیب ندارن بدونن متاهله

بعضیا که میفهمن متاهله ول کن نیستن میچسبن بهش میخوان زنشو بدبخت کنن انگار اول شوهر این خرابا بوده

دلم میخواد همچین آدمایی رو از وسط با تبر نصف کنم