2777
2789

وای شت فحش مادر میده فحش خانواده میده بعد ناراحتم میش بهش میگی برو تیمارستان

خودش قبلا تعریف کرد میگفت توی تیمارستان بوده منم فقط به روش آوردم

میدونم نباید میگفتم دوباره ولی حقش بوددد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ آره بابا سن چیه مهم عقله که اون نداره👩🏻‍🦯

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن🤷

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

خیلی کار بدی کردی در مورد تیمارستان اصلا حقش نبوده. من متنفرم موقع دعوا کسی درد و دلامو به روم بیاره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خیلی کار بدی کردی در مورد تیمارستان اصلا حقش نبوده. من متنفرم موقع دعوا کسی درد و دلامو به روم بیاره

میدونم نباید بهش میگفتم ولی حق نداشت آبجیم کتک بزنه یا‌به دخترعمم بگه‌عقب مونده و مدرسه رو پر کنه اینا سیگارین:/

منم یکی هست 

خداروشکر سالهای آخره 

چند روز پیش بهش گفتم فکر کردی کی هستی و فحش میدی بی فرهنگ ادب یادت ندادن؟

کل مدرسه میشناسنش 

بعد هلش دادم چون بی دلیل تیکه میندازه و فحش میده رفت مدیرو آورد گفت فلانی چرا مبزنی؟😑

معذرت خواهی کن گفتم من بی دلیل معذرت خواهی نمیکنمذمخوصصا ایشون و نشستم 

اصن به وضعیه

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
منم یکی هست  خداروشکر سالهای آخره  چند روز پیش بهش گفتم فکر کردی کی هستی و فحش میدی بی ف ...

جر دعوای ما خیلی وقته شروع شده اولش منم صدام بلند کردم گفتم فکر کردی فحش بلد نیستم بلدم بیشتر توعم بلدم ولی عین تو حیوون نیستم 

باشه بابا چقد مودبم👩🏻‍🦯

جر دعوای ما خیلی وقته شروع شده اولش منم صدام بلند کردم گفتم فکر کردی فحش بلد نیستم بلدم بیشتر توعم ب ...

ما هم از همون هشتم شروع شد

دوست دارم خفش کنم

خیلی روی مخ

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
منم یکی هست  خداروشکر سالهای آخره  چند روز پیش بهش گفتم فکر کردی کی هستی و فحش میدی بی ف ...

تو مدرسه ماهم ازینا اینقد زیاده فکر میکنن شاخن و داف😏

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
من فقط تو فاز دفاع بودم  انگشت وسط نشون میداد میگفتم به درد خودت میخوره با افتخارم واسه مامان ...

خخ . منم هرچی دعوا میشه با افتخار به مامانم توضیحات کافی رو میدم 😂🚶‍♀️

یه دختر خوشگل و چشم کشیده ام 
ما هم از همون هشتم شروع شد دوست دارم خفش کنم خیلی روی مخ

بیا باهم جرشون بدیمممم

فشارم از اینه ک  خودش آبجیم زده ولی میگه تو منو زدی 

اصن باید همونجا دندوناش تو دهنش خورد میکردم حالیش میشد:/