2777
2789

ازش دل خوشی ندارم ولی حقیقتش وقتی یادم میوفته که میخواد بمیره ناراحت میشم مخصوصا واسه بچم گه مادربزرگش که انقدر دوشش داره داره میمیره

زیر چشاش پف کرده شوهرم فهمیده اون روز خیلی غصه میخورد که از مریضی قلبی و فلان و میخواد دکتر ببرتش

ولی مک از مادرم پرسیدم چندتا از آشناهامونو مثال زد که چندماه قبل مرگ زیر چشمشون پف کرده بود

به شوهرم نگفتم

اگه واقعا بمیره چی

دکتر ببرید ممکنه مشکل کلیه یا قلب باشه با یه آنژیو رفع میشه

مخصوصا بخاطر نوه اش گمشده داشتن تو بچگی خیلی سخته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خود پزشکا هم بعد کلی آزمایش و فلان انقد زود نمیفهمن طرف مردنیه

مادرتون با یه پف چشم فهمید

بد به دلتون راه ندید

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

همه ميميريم. ان شاءالله به درستي بميره و با عاقبت بخيري.

شما هم اگه ميتوني ببخش.

زنموم دقيه نود مادربزرگم رو بخشيد. اخه داشت جون دادنش رو ميديد. گفت حلالت كردم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

باید بگی اگ کاری ازدسش بربیاد انجام نده گردن توعه لااقل حرفا وخواسته هاشوبدونن تقاضایی قرضی حلالیتی چیزی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲