2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 125373 بازدید | 799 پست

هر بحثی هم بشه مرد حق نداره زنو بزنه و وظیفش بوده وقتی زنش کیک خواسته بخره مگه چقدر پولش بوده باید اون مرد یاد بگیره خشمشو کنترل کنه وای به حال روزی که یه بچه بیاد تو اون زندگی بچه هیچی حالیش نمیشه، اونم میخواد بگیره بزنه؟

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیتونه کنترل کنه عصبانتیش و باید بفرستمش روانشناس خودشم گفت من روانی ام

ببین اوایل کتک میزنن پیشمون میشن ب گوه خوردن میفتن

ی مدت بگذره پشیمونم نمیشه از کتک زدن و کارشو بد نمیدونه

این تجربه منه و این کتک زدنه ادامه داره.فک نکن ی باره

حتما حتما ی تلاشی بکن و نزار دیگه بزنتت

شماها هم تا گی میخای به اسم روشنفکری حرفهای احمقانه بزنی زندگی خراب کن باشی این خزعبلات چرندیات که ش ...

اوندخزعبلات اینستاگرام و ایتا و....منبع امثال شما برای حفظ زندگی هست!!!!

کدوم زندگی ؟!!!زندگی که برای ساده ترین مسائل کتک بخوری اسمش زندگی نیست ..مردگی هم نیست

چرا نمی تونی قبول کنی یه نفر میتونه عزت نفس داشته باشه مثل امثال شما کتک خور نباشه؟!!!!!!!

واقعا انقدر زدن سرت دیگه نمیتونی مثل آدم سالم فکر کنی ....

باید جلو این مردانی که شما هار کردین وایساد حالا به هر طریقی ....مردی که کتک میزنه بااااااید تنبیه سخت شه و تعهد بده و

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

شما فکر میکنی استارتر با ۲۷ سال سن انقدر احمقه نمیدونه شوهرش پول داره یا نه بعد چیزی بخواد چرا درک و ...

خیلیا دور از جون استارتر وقتی چیزی میخوان زیاد به این موضوع فکر نمیکنن که طرف داره یا نه

البته که به نظر من رفتار استارتر به عنوان یه خانم ۲۷ ساله یه مقدار خام هست که به قول خودش یه سره به همسرش روزی چند بار میگه منو دوست داری و ...

یا حتی اینکه اینجوری برای یه کیک پافشاری الکی کرده و بدون سیاست عمل کرده

ولی کلا همسرش باید حتما به روانپزشک مراجعه کنه چون رفتارش واقعا نرمال نیست و نیاز به دارو داره

ببین اوایل کتک میزنن پیشمون میشن ب گوه خوردن میفتنی مدت بگذره پشیمونم نمیشه از کتک زدن و کارشو بد نم ...

ممکنه این کتک زدنا باعث اسیب جبران ناپذیر هم بشه یکی از نزدیکای من ۲۰ ساله درگیره مریضیه به خاطر کتک خوردن

بهش میگن توهم دانایی. شلوار آدم بزرگا رو پات کردی فکر میکنی عاقل شدی.درباره چیزایی که تجربه نداری نظ ...

به امثال تو ربطی نداااار ه من چی نظر می م

برو کتک امروزت نوش جان کن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

و جالبه که خودش معتقده خوشبخته و زندگی خوبی داره🥴

امیدوارم خوشبخت باشه برای من چه فرقی میکنه صفحه رو میبندم و میرم زندگی خ.دشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلیا دور از جون استارتر وقتی چیزی میخوان زیاد به این موضوع فکر نمیکنن که طرف داره یا نهالبته که به ...

عزیزم تاپیکای قبلیش رو بخون شوهرش کلا مشکل داره رفتار استارتر بی دلیل نیست

شماها هم تا گی میخای به اسم روشنفکری حرفهای احمقانه بزنی زندگی خراب کن باشی این خزعبلات چرندیات که ش ...

شما صبح تا شب از شوهرت کتک بخور و تحمل کن

هیچ مردی به هیچ دلیلی حق نداره زن رو کتک بزنه

حتی برده هارو هم کتک نمیزدن خودتونو از برده هم کمتر میدونی ؟

لایک نکنید 🙏

عزیزم تاپیکای قبلیش رو بخون شوهرش کلا مشکل داره رفتار استارتر بی دلیل نیست

عزیزم شما از اول صفحات تاپیک رو خوندی؟؟؟

چون اگه میخوندی قطعا میدیدی اولین نفراتی که به استارتر گفت با توجه به تاپیک های قبلیت همسرت مشکل داره و حتما باید دارو مصرف کنه و روانپزشک بره و از همچین آدمی جدا شو خود من بودم

میدونستی همین کتک زدنها بعدها آسیب جسمی جبران ناپذیر میزنه

همسایه ما شوهرش زده بود چشمش سالها پیش

هنوز آسیب چشمش بعد سالها خوب نشده و بخاطر همین نمی تونه کا ر کنه و از. زندگی طبیعی عقب افتادت

من چهل سالمه هجده ساله ازدواج کردم هفده ساله شاغلم فوق لیسانس دارم ومیگم رفتار وحشیانه و کتک زدن اونم به این شکل شکنجه وار نشانه مشکل روانه که روزبه روز هم بدتر میشه روند سرعت پیشرفت خشونت این اقا هم تو تاپیک های خود استارتر مشهوده اجازه هست بگم یا بنده هم برم بستنی بخورم؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟