2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 255227 بازدید | 1065 پست
تا کی میخواین بااین حرفای خانم جلسه ای طور مردار گستاخ تر و پرروتذ کنین و زنان رو سرکوب ؟!!!!!!گند ب ...

گسی از تو نظر نخواست بچه جون بشین سر درست تو جمع بزرگترا جا بچه ها نیسا وقتی شوهر کردی بزن بکش شوهرت زا باشه برا بقیه نسخه نپیج داروهات هم بخور یادت نره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه دقیقا کی مقصره قضاوتش کار من نیست . فقط با اینکه شوهرتون زدتتون کنار نیاید چون براش عادت میشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

چه ربطی داشت منم شده نتونستیم گوشت بخریم ولی شوهرم بعد تونست هم پالتو برام بگیره هم گل وکیک واااازن ...

همسر شما خودشو دیده و این کارو کرده مگه غیر از اینه؟؟؟

نه اینکه شما بهش گیر بدی که حتما باید برام مثلا فلان چیزو بخری و چون تو تاپیک قبلی اینجوری گفته بود آدم این احتمال رو میده که ممکنه طرف دستش باز نبوده باشه

ولی همونطور که گفتم هیچ کدوم از اینا کتک زدن طرفو توجیه نمیکنه

مشخصه تربیتت خوب نیست حرمت بزرگتر احترام بزرگتر یادت ندادن زبون درازی میکنی گستاخ وقیح هستی سنت کمه ...

اولا من بچه مدرسه ای نیستم و سنم از شمام بیشتره(اگه تاریخ تولدت نام کاربریته) پس اگه احترام بزرگتر ی باشه شما باید احترام بذاری!!!!!

اینکه در مقابل ظلم در حق یه انسان سکوت نمیکنم شما میتونی با ف ضیات ذهن محدودن هرچی اسمش بذاری ولی من اجازه نمیدم امثال شما کتک زدن و تو سری خور بودن و . عادی جلوه بدین چون خودتون یه عمر این طور زندگی کردین

درضمن من اندازه موهای سرتو کتاب خوندم و حرفام براساس منابع معتبره نه مثل شما از چرندیات خانم جلسه ای ها یا کانال های چرت و پرت زنانگی ایتا:))))

اگه سوادش داری یک م مطالعه کن تا از. زندان تاریک ذهنت بیرون بیاید

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

گسی از تو نظر نخواست بچه جون بشین سر درست تو جمع بزرگترا جا بچه ها نیسا وقتی شوهر کردی بزن بکش شوهرت ...

از نظر عقلی که صدهیچ از امثال شما جلوتر م

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

شوهرتو ببرش روانپزشک قشنگ علائم جنون لحظه ای درش مشهوده

خسیس هم هست خاک برسرشده دیگه حتی پاکبان های عریز و زحمتکش هم یه کیک نیم کیلویی واسه زنشون خریدن

چقدر راحت کتک میخوری انگار نه انگار!!!!!

احتمالا هم نظامیه میگه کتک بهور اما حق نداری گریه کنی علئم خودشیفتگی درافراد نظامی میتونه اینجور بروز کنه به کلمه احتمالاااااا دقت فرمایید

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من با همچین آدمی زندگی کردم اوایلش اینطوریه بعدش که مطمئن شه ترکش نمیکنی روی حقیقیشو نشونت میده

فقط دو تا راه داره یا باید بره دکتر و درمان بشه. یا جدا بشی. همین
شوهر من اصلا قبول نکرد بره دکتر بهم گفت تو ارزش نداری بخاطرت برم مشاوره. منم ناچار طلاق میگیرم

همسر شما خودشو دیده و این کارو کرده مگه غیر از اینه؟؟؟نه اینکه شما بهش گیر بدی که حتما باید برام مثل ...

شما فکر میکنی استارتر با ۲۷ سال سن انقدر احمقه نمیدونه شوهرش پول داره یا نه بعد چیزی بخواد چرا درک و شعور ادم بزرگسال رو در حد بچه دو ساله میدونی؟!

یه دورتوتاپیک های خودت بزن ببین از قابلمه پرت کردن وبشقاب شکستن سفره پرت کردن چه زود رسید به شکنجه کردن یه فکری به حال خودت بکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شما از مادر شوهرت دنده خوردی ...

ولی اون قسمت که به شوهرت گفتی یه کیک بگیر و چند بار تکرار کردی باید میگرفت مگه یه کیک چقدر قیمت داره همسرت شاغله

بعدم تورو با کسی که نگرفته اینقدر کتکت زد اصلا حق چنین کاری رو نداره اصلا نبخشش بخاطر کتک هاش تا دیگه تکرار نکنه

لایک نکنید 🙏